Naša mala žaba

Začel/a Čojko, April 15, 2013, 11:25:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Super! En "za vsak dan" in en za "nedelje in praznike".

Lep par. Dobro porihtaj (v kar v bistvu ne dvomim, da boš) in uživajte z obema.
OK

LP
Primož

MSrougeZX

Mene pa ena druga stvar zanima...glede na to kolko si picajzlast me zanima, kdaj boš privoščil avtom kako garažo oz. nadstrešek..ker iz slik dvorišča ne morem ugotoviti če imaš ali ne.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Čojko

Sta oba garažirana, pa prostor še za kakšnega,...

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Čojko

Danes pa naša mala žaba praznuje 34 rojstni dan - datum prve registracije.
Privoščil sem ji še zadnjo malenkost-vžigalnik od Pallasa, pa odpravo meni izredno nadležnega črička v armaturki. Nad števci je manjkala ena debela guma. Balzam za ušesa. Vremensko odzivna hidravlika se je uredila ko sem jo odzračil in sedaj že dva tedna deluje perfektno.
Juhuhu vsaj še enkrat toliko!

garac

samo tako naprej, naslednih 34 let, potem pa jo boš zapustil otrokom ane?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krka964

Citatsamo tako naprej, naslednih 34 let, potem pa jo boš zapustil otrokom ane?
Do takrat bodo otrokom hvalabogu že pobrali vozniške zaradi starosti. To bo samo za ateja, kajpak!

andraž

Samo za ateja, potem pa ko mu vzamejo izpit zaradi starosti, pa v ogrevano garažo, da jo bo lahko kazal prijateljem, češ, to je bil pa avto nekdaj...

Čojko

Bodo dedovali,.... Samo moram prej še dva nabavit, da bo za vsakega eden,....

sasaljut

O, rođendan!!! Vse najboljše, čestitka po balkansko... http://www.youtube.com/watch?v=d9OvhdPu_48:emot112:

andraž

Kaj ima tole kruljenje veze z GS-om????

Čojko

Nove zimske gume, stare 10 let - zelo dobro uležane. :BigThumbs: Niso najlepše, ker so niskopresečne, vendar v blatu in na suhi cesti dobro držijo. Sledi še test v dežju. Upam, da bo ok.
Najprej čiščenje platišč, mazanje gum, montaža, avto spodaj je zdrav, zaščiten, zavorne ploščice imajo še mesa. Komaj čakam sneg :Hammer3:
Kilometri se lepo vrtijo - 6 tkm v 7 mesecih. Pa še včerajšnje darilo - vžigalnik.

gule

Lepo, fino...je sigurno priročno bilo imeti vžigalnik tako blizu, če si kadil! Èojko tisti tepih na instrumentni plošči si ti izmislil, ali je original tudi bil obložen? Vem, da je to zdaj novi materijal, ampak pred tvojo obnovo?

StefZ

Men je pa hud sedaj z nizkoprosečnimi pnevmatikami :take_picture:

A zadnje pesto z diskom je imel že original gor pred 35 leti ali je to kakšna poznejša modifikacija ? Èe je original - kapo dol (glede na to, da se nekateri novi zadaj vozijo z bobni).

amipick

Pol pa kar snemi kapo,GS je imel od prvega modela dalje diske zadaj serijsko.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak