Legendarni avtomobili

Začel/a gule, April 09, 2013, 06:32:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Tole je stvarka iz zbirke De Agostini. Cena tega prvega modelčka(ki sploh ni slab)na kiosku znaša bogih 3 eur...modelček pride na podstavku zraven pride še publikacija z podrobnostmi navedenega modela. V naslednji številki, naj bi bil še registrator za vlaganje arhiva o teh simpatičnih avtih Vzhodnega bloka...predvideva se da bo čez 60 različnih modelov prišlo v prodajo...vsekakor ih z sinom imava namero vse kupiti...:BigThumbs:

gule

Sem fotografiral, ker nimam skenerja doma...

gule

Se nadaljuje...

andraž

Za tole je tudi reklama na Slo tv. Zna biti zanimivo, mislim da stane 3,99 Eur.

garac

ma, pri nas se mi zdi, da samo neko kamenje ponujajo. Osebno bi si privoščil stojadinku in jugeca, fičo že mam. Še bolho mogoče če bo, pa kakšno Lado, trabant bi tudi moral še nekje bit..

Vsekakor, model lepo izgleda, sploh pa bo fajn, če se cena s kasnejšimi izdajami ne bo povečala, kot so te imeli v navadi v tujini
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Zanimiva serija ... pa kar obsežna literatura je zraven ... lepo bi bilo če bi tudi pri nas kaj takega uštimali ...

Italjani imajo tudi te variante ..prvi izvod 3,99€, vsi naslednji 9,99€ ..samo z nekimi čudnimi fintami, da kasnejših revij ne dobiš več v trafikah ... kao, ne dobijo, pol pa preprodajajo na Ebayu ..

Aja, gule, 101-ka pa je lepa :BigThumbs:

Tiki

Jaz sem 101ko včeraj zvečer kupil na petrolu za 3,99€. Se mi zdi pa kar solidno narejena za ta denar. Skoraj da je bolje narejena kot so bile taprave... Hehe
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

gule

Za te pare je res super. Takšni modelčki znajo po trgovinah in forumih biti do 10 x dražji!

garac

sem včeraj videl, da je res na voljo tudi pri nas, torej danes nakup! fantje hvala za info
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Citroenovc

Včeraj ne Petrolu sem jo tudi jaz videl. Pa mislim, da pisalo zraven, da prva številka je po prom oceni 3,99Eur, potem bodo pa okoli 8Eur po komadu ...
OK

LP
Primož

gule

Pa registrator bo verjetno zraven za vlaganje arhive...druga je menda Volga...saj v BiH je tako...pa v Hr

Xandrej

med temi legandami pa ni nobenega citoena sem kupil 101 2x kdaj pa bo druga pošiljka? oz št.

garac

nabavil, kasneje bom morda še kakšno lado, pa Y45 če bo in kaj podobnega, vseh  vzhodnih biserov pa res nimam namen kupit, če bi bil morda kak oldcit?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Nabavil tudi jaz :) piše da bo 60 revija (na 14 dni) tako da upam bo še kak citroen vmes ... vsaj spaček ali DS ...

Moj izbor je podoben Garačevem ... če bo, bom  izbral še Y45, pa Lado Nivo ..pa mogoče če bo res še kak zanimiv vmes .... škoda da ni datumskega seznama izidov revije z določenimi modeli. (kot je to ponavadi pri italjanih) Tako bi se lahko pripravili na nakupe :)

Tiki

Jaz bom tudi sigurno kupil kar bo od Zastave, Lade, Renaulta, itd... Pač tisto kar se je množično vozilo  pri nas... Tatre, pa Volge me pa ne ganejo preveč...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005