Legendarni avtomobili

Začel/a gule, April 09, 2013, 06:32:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Mogoče bo pa 2cv...vse kupim za ta denar...pa magari je Volga, ali trabant se splača...

karel

Jaz sem že držal 101 v roki pa sem si premislil ampak po prebranem sem se odločil,da jo moram imeti:BigThumbs:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Gox

Evo moja prva 101-ka :)

Je dobila posebno mesto v vitrini, skupaj s tremi Z750 :take_picture:

Gox

Včeraj sem preko E-pošte kontaktiral "legendarne avtomobile" z vprašanjem če imajo kakšno informacijo o morebitnih citroenih v zbirki ...

Vse pohvale  Nataši za hiter in obširen odgovor :BigThumbs:

Vprašanje >>>

Pozdravljeni, zanima me, ce v vasi zbirki legendarnih avtomobilov lahko pricakujemo tudi kaksnega legendarnega Citroena?

Odgovor >>>

Pozdravljeni.

Založnik iz Grčije nam celotnega seznama avtomobilov še ni dal, temveč zgolj prve štiri in žal med njimi še ni Citroena. Napovedal pa je, da bodo v prodaji avtomobili, ki so se prodajali na območju nekdanje Jugoslavije, tako da po vsej verjetnosti lahko pričakujete tudi kakšnega »spačka«, saj naj bi bila celotna serija sestavljena iz 80 številk revije (če bo prodaja ok).

22. aprila bo v prodaji revija z modelom Gaz Volge + brezplačni registrator za shranjevanje revij, 6. maja bo revija s fičkom in 20. maja z golfom I. Vmes se sicer lahko tudi kaj spremeni, ker založnik izdaje prilagaja glede na trenutno prodajo in povpraševanje – še včeraj smo imeli namesto Golfa napovedanega Yugota, npr., pa so ga sedaj prestavili na kasneje.

Avtomobili so sicer v razmerju 1:43, tako da bodo tudi med sabo primerljivi po velikosti.

Lep pozdrav!

Nataša Predalič

strokovni koordinator v prodaji tiska

andraž

Prijazna Nataša. Torej čakamo Jugo proizvode.

garac

torej fičaka že imam ene 2, hribarjevega iz prve serije in enega novejšega, Y in golf I si bom pa najbrž omislil
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

101-ke so bile še tri v Sparu  na razpolago ... upam da bo dobra prodaja serije, da bodo še naprej izdajali ...

Èakam yugota :) Smo imeli rdečo 45-ko ... preživeli čelno trčenje s katrco ... avto totalka, sam so ga vseeno popravili ... pol je vozil sam v levo, naravnost je že težko šel :) prodali pa ga skoraj za več denarja kot kupili :)

gule

Pa je prispela še Volgurina...cena tokrat 1xvečja(baje, ker je zraven registrator za vlaganje dokumentacije o avtih...), torej 12 mark(6 eur)...:argue1:

karel

Tudi jaz že imam oba modelčka:BigThumbs:
Cena pa mislim,da bo ostala takšna kot je sedaj.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Citroenovc

Na reklami pri Z101 je pisalo, da je samo prvi po promocijski ceni -50%, ostali bodo potem vsi polna cena.
V slo je to potem bilo ranga cca Z101 za 4 in vsi preostali po 8 Eur (oboje malo manj, ampak si ni sem zapomnil decimalk).
OK

LP
Primož

garac

šibek sem! najprej sem kupil danes fičaka, no čez ene pol urice pa še volgurino, nisem zdržal
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Ja zdaj so pa vsi po 6 eur...fiček je tudi na trgu...

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Citat od: garac;158415šibek sem! najprej sem kupil danes fičaka, no čez ene pol urice pa še volgurino, nisem zdržal

Sem pa mislu da boš zdržal :)

gule

Citat od: garac;158422pri nas so po 7,90

Torej bi se izplačalo to uvozit iz BiH v Slo? :bombs: