AK 400

Začel/a CHARLESTON247, Marec 11, 2013, 05:38:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CHARLESTON247

Pozdravljeni, sem našel temo za predstavitev tako da bom poskusil tukaj. Kristian iz Zagreba, 35g. Zapeljal Charleston (prodaja, šmrc), sedaj vozim na ženino speciala, sem Spacek, 1966 "(v oglasu), da ne bom mogel dokončati, ker sem AK400 kar je potrebno, ker imamo 3 pse in zaradi prostora...

Imam fotografije kak smo ga dopolniti tako, da jih bom lahko pokazal, če bom lahko

Pozdrav,

Kiki

p.s
google translator :)

[ATTACH]60752[/ATTACH]

CHARLESTON247

Nihče, to pomeni, da lahko še naprej :) hehehe admin, se opravičujem, če sem napačno temo :)

Kupil sem svoj prvi kombi in špikom je treba zakrpati in tehnično, ampak sem imel odlično podvozje AMI8 zato smo ga raskopali v celoti.

V dokumentih tovornjak in delati prenove. Idioti iz Centra za vozila, ki smo jih začeli, da bi težave, zato sem dal gor bo potnik in avtodom različici. FURGO se trenutno uporabljajo obrtniki, ki se ukvarjajo z lesom, tako da bo lahko v posteljo, kuhinjo in nekaj podrobnosti, ki izpolnjujejo standard za kamperjev.

Poozzz

:)

k.

garac

dobrodošel na forumu, piši v svojem jetiku, ne rabiš google translate
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CHARLESTON247

gule

Pričaj i piši Hrvatski, ako netko ne bude razumio, ja æu rado prevesti...što mislim da je nepotrebno,jer svi razumiju, a neki ne žele priznati...dobrodošao Kiki...

janez

Jel to od Gorana Furgon ?

garac

Skrbina? I ja sam to pomislio
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Kiki, dobrodošao! Piši kao što govoriš, bez brige! Lep furgo! ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

CHARLESTON247

Hvala svima na dobrodošlici. Da, to je bio Goranov furgon, a kupio sam ga od Lege iz Osijeka. Ima još dosta stvarčica koje nih izmjenio ali glavno da doðe na cestu pa æemo dalje u hodu. Radim 2 posla pa baš i ne stižem...

Lovro

Dobrodošel. Lepo vozilo imaš.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

CHARLESTON247

Hvala :) Žena me vrijeða za ratkape al se nedam hehehe :)))

sušo

Bok Kiki.
Hu, furgon, a. Spale break. To ti je sasvim druga dimenzija od spaleta.
Èak i veča i dulja i prostornija... Hudo.
Dobr ga zrihti pa se zagledamo na kakem srečanju.

CHARLESTON247

Vidimo se ofkorz :)

:BigThumbs:

dyane

To je pravi spačkarski duh...naredi sam oz. s pomočjo kolegov.

Svaka čast!
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Èovječe koliko prostora...da je to moje, ne bih izlazio iz njega...