Xsara gule

Začel/a gule, Februar 17, 2013, 10:50:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: dvorjan;152506@Gule:
Aja, pa pri teh zadevah kar Citroenove kode pisi, bodo ljudje lazje narocali na servisih. =)

Imaš prav, a sem bil doma, ko sem to pisal in kode ne znam na pamet...evo koda 96738471VV...:BigThumbs:

Dragan3

jst mam mogoce kako vzmet na rezervi če potrbuješ pisi zs.

gule

Citat od: Citroenovc;152505Ja jaz sem najprej videl v cajtngu fotko od Pugija ... sem si rekel, opala - končno so začeli delati malo bolj domiselne ročke ...

Grem na test vožnjo z Elysee ... Citro klasika zadnji let - tista mala kugla ...

E klinac - ni zastonj Peugeot "premijska" znamka v PSA koncernu ;)

Evo na katerih pugijih je ta ročka...paše, pa na vse Citroene, ki imajo tisto belo ožlebljeno plastiko na palici menjalnika(podobno pokrovu od silikona)...

1 dokumenata pronaðeno za 3008
1 dokumenata pronaðeno za 206
1 dokumenata pronaðeno za 301
1 dokumenata pronaðeno za 207 (A7)
1 dokumenata pronaðeno za 308
1 dokumenata pronaðeno za Partner Tepee (B9)
1 dokumenata pronaðeno za 508
1 dokumenata pronaðeno za 807
1 dokumenata pronaðeno za 206+ (T3E)
3 dokumenata pronaðeno za 208
1 dokumenata pronaðeno za 5008

Jogador

A se dobi ta ročka v imitaciji lesa, hehe.
Drugače bom zamenjal na moji bjondi notranjost (ki je trenutno leseni vzorec) za kakšno sivo/srebrno (no ja, itak zamenjam samo okras na predalu in nad volanom), pa tole ročko nabavil =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gule

Tisti les, pa je res nekaj, kar ni bilo treba vgrajevat v avte(mislim na tisto plastiko v xantijah  in xsarah)...

frodo1

Vzmet zamenjana, strošek 75€; vzmet 62- 20% na IPA v Adel, pa 1h dela na servisu brez računa 25€.
:emot93:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

gule

No starejši bodo vedeli zakaj takšen naslov...fotografirano z Makljena, vidi pa se Ramsko jezero in okolica Prozora...dva dni nazaj...snega skoraj ni več...:BigThumbs:

frodo1

Se mi zdi, da je tvoja xsara od zadaj že precej nizka,...
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

gule

:Seveda, ko pa je znižana...:BigThumbs: