Korito za prtljažnik

Začel/a sebastijan, Februar 17, 2013, 10:15:21 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sebastijan

Zdravo,

pred enim tednom sem postal ponosni lastnik novega C5 Tourer Exclusive. Ker v teh zimskih mesecih marsikdaj prevažam kaj mokrega v prtljažniku sem hotel kupiti korito. Po slabem tednu čakanja na originalno korito je le to prišlo, vendar je bilo na moje začudenje prekratko, preširoko, pa še prekrivalo je mehanizem za zaklepanje zadnjih vrat.

Prodajalec (Avtomerkur) mi je zagotovil, da je pred nekaj meseci prodal korito, ki je lepo pasalo v prtljažnik, prav tako je preveril pri sodelavcih na rezervnih delih, ki so mu zagotovili, da je dobavljeno korito res po katalogu za C5 Tourer. Prodajalec je sicer omenil, da obstaja možnost, da je Citroen zamenjal dobavitelja za korita, vendar se mi zdi res čudno, da nebi naredili korita, ki paše v avto.

Vprašanja za vas, ki imate že dolgoletne izkušnje pa so:
1) Ali je imel kdo že podobne težave?
2) Ali kdo ve, kdo za Citroen dela korita (kot recimo kljuke dela Thule)?

lp Sebastijan

zlomjo

Na bolhi prodajajo korita za prtljažnik, nisem pa preverjal kakšna so ta korita.

garac

obstajajo original, ampak kolikor se spomnim so pri nekaterih prodajalich imeli tudi slovenske tepihe in korita pasme Gledring
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

motorock

pred kratkim kupil pri citroen servisu in paše kot ulito-cena 60,20 eur

MSrougeZX

Jaz sem korito kupil na ebay-u za okoli 30€...paše ko ata na mamo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

ramiz

StefZ

Zdravo!

Zanima me, če si gumi tepih mogoče že dobil? Sem tudi jaz videl, da imajo akcijo za izdelke B kategorije, ki naj bi imeli manjše lepotne napake. Èe si že dobil me zanima, kakšna je ta "napakica"

Hvala za odgovor.

ramiz

Jaz sem prej poklical in so rekli da gre samo za lepotne napake,ko pa sem korito dobil ne najdem kakšne bistvene napake oziroma sploh nič itak pa za v prtljažnik ni to tolk pomemben glede na ceno.
Jaz sem zadovoljen in sem naročil še ščitnik odbijača ker mi pes skoz po njem skače.

L.p

Sine64

škoda ker je samo za limuzino v akciji....

ramiz

Ni samo za limozino jaz imam karavana

ramiz

Edino če jim je zmankal

Flukturr

C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

Sine64

Citat od: ramiz;152582Edino če jim je zmankal

ja na netu je za tourerja posebej in je redna cena 45€, nebi se pa rad zaje....l pa naročil pa potem nebi pasalo...

Flukturr

Citat od: ramiz;152536Evo danes nabavil korito paše kot olito za 9,90 eur majo neko akcijo http://www.withcar.si/ponudba/tipske-preproge-za-prtljaznik-b/citroen/
//www.withcar.si

Kje vi vidite kaj je za limuzino in kaj za karavana? na tem linku?
Ali jaz slabo vidim?

Aha, že vidim, en meni prej...

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA