ČTLIR (Četrti Tradicionalni Laganini Istra Raid)

Začel/a sasaljut, Februar 16, 2013, 10:09:55 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sasaljut

Ker mi je danes močno zadišala pomlad (in v filmčku lahko vidite tudi znanstveno podporo), zgleda da bo prišla, zato ČTLIR BO in sicer v soboto 30.3.'13. Kako to zgleda, poglejte v prejšnjih prispevkih.. Detajli (bolj točni..) bodo objavljeni pozneje (ker jih še sam ne vem...)
http://www.youtube.com/watch?v=99veK0iIWpw

amipick

CITROEN-CX
CIMOS-Dak

sasaljut

Ti, Šteljo in jaz smo, do sedaj bili na vseh.. Sile kontinuitete..

bizi

Citat od: sasaljut;152353Ti, Šteljo in jaz smo, do sedaj bili na vseh.. Sile kontinuitete..

Jako vam težko banda obmorska.

sasaljut

Prisrčno vabljena tudi banda centralistična..:BigThumbs: in ostale..  ;)

sasaljut

No, vem kam gremo, kosilo bo piknik, večerja pa v oštariji, spanje v avtih in šotorih zraven... Naslednje jutro, pa nekam na kavo...

sasaljut

No, sedaj imam NATANČNE podatke glede 4TLIR!!! Vsi zbrani bomo štartali skupaj, malo se bomo vozili&ustavljali, kosilo bo piknik-roštilj iz prtljažnika,potem se bomo spet malo vozili&ustavljali in prišli do mesta kje bomo večerjali(za 5-6€ po glavi) in spali( v avtih oz. šotorih-džabe).. Cesta bo prevozna za vse kar se kotali po cestah.. Obvezna oprema: OI, oz PL, ker se bomo vozili tudi po HR, ter primerna oblačila( tisti ki bodo želeli, se lahko izpostavijo močnem vetru ;)..) Glede na to da je 4TLIR v času podaljšanega vikenda, za tiste ki so zainteresirani za podaljšano bivanje na morju, lahko zrihtam nočitev v šest-posteljnem apartmaju za 10€/noč/glava..  Na sliki vidi razgled iz mesta za piknik..

sušo

Naš tribe je kr naštelan da se prpelemo.

Sam ne mi s takimi slikami iz ptičje perspektive.
Že res, da se z A serijo voziš ko po luftu in da (če je treba) leti k avijon, sam ne tok visok...

sasaljut

sasaljut

Pa še nekaj: tisti vozniki ki so pripravljeni v avto vzet SOPOTNIKA ki NIMA starega citroena, a rad bi se udeležil raida po spačkarsko in seveda sofinanciral za benz&hrano, naj me kontaktirajo na 040 417 947, fb Laganini Saša, ali na laganini.si@gmail.com.
In še nekaj; glede na to, da danes vsak ima v žepu foto-aparat, vzamite sabo kable&ključke da bomo vsi (ki to, seveda, želite) dali slike na en komp. Za uspomenu i dugo sećanje..

sasaljut

Vidim po drugih temah da je že poštena frka glede prihoda pomladi, jaz pa imam informacijo da bo sigurno prišla na 4TLIR!!! Naj vas spomnim : http://www.youtube.com/watch?v=aivS2dKXJVA    No, upam da ne bo dežja...   ;)

sasaljut

VAŽNO!!! ZARADI VREMENA 4TLIR ŠTARTA 6.4.!!!:bombs:

sušo

Ahh darn.
Nas žal ne bo. Gremo kolegu pomagat zbetonirat četrto plato...
Mejte se skrajno.

sasaljut

sasaljut

V soboto 6.4. naj ne bi deževalo.. Torej, KUBED OB 9H! Moj gsm 040 417 947