Anketa

Začel/a Zeko124, Februar 14, 2013, 12:28:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Nima zveze s Citroenom....

Ampak bom vseeno vesel, če si vzamete nekaj sekund in poklikate tole anketico.

http://fluidsurveys.si/surveys/amiindejzi/ekonomija-za-skupno-blaginjo/

Hvala.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

visar

______/\\______
______/\\______

Zeko124

Citat od: visar;152182a je to tvoja anketa

Moja, pa še od enega forumaša :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

zeko, več kot 10 sekund je treba, sicer sem proti vsem kar je povezano s politiko, proti ekonomistom, a sem ti rešil vseeno, da boš lahko analize delal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Citat od: garac;152197zeko, več kot 10 sekund je treba, sicer sem proti vsem kar je povezano s politiko, proti ekonomistom, a sem ti rešil vseeno, da boš lahko analize delal

Sem že mislil napisat, da je zadeva sicer v zvezi s politiko in ni najbolj primerna za na forum. Je pa vprašalnik anonimen, rezultati bodo uporabljeni zgolj in samo za nebodigatreba maturitetno projektno nalogo.

hvala

www.keramika-genorio.si

Jogador

Sem ti jo rešil, čeravno so ena vprašanja malo čudna =)
Zdaj pa veselo analiziraj, hehe
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

frodo1

Ponekod bi bila dobra izbira, če bi bil podan še kakšen odgovor,
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Zeko124

@frodo, se zavedam, tole je vse skup zelo generalno gledano. Vendar pa je izbirni tip glede na izkušnje najboljša izbira, v kolikor daš možnost drugo, ali pa opisne odgovore imaš ne samo ogromno dela z analizo, ampak se folku v veliki meri niti ne da reševat in pustijo prazno. malo poklikat si še vzamejo čas. Me zanima kaj se bo izcimilo iz tega v končni fazi, je pa tale Fluidsurveys zelo komot, da ne rabim printat miljon pol in jih delit med vse generacije...

www.keramika-genorio.si

garac

zeko ti boš pravi politik enkrat, že s prvim stavkom, tistim 10 sekund si nas na suho nabrisal

maturo boš pa potem, ko boš politik kupil :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Zeko124

Citat od: garac;152204zeko ti boš pravi politik enkrat, že s prvim stavkom, tistim 10 sekund si nas na suho nabrisal

maturo boš pa potem, ko boš politik kupil :)

Saj veš, pri meni je čas relativna zadeva... ;). Politika pa mene vseeno ne vidi.

Bomo maturo kar pošteno naredili, če se bo le dalo ;).

Predlagam, da se razprava zapre, sicer se bo vse sorte še odvijalo tukaj.

www.keramika-genorio.si

Lovro

Izpolnil anketo. Zdej pa analiziraj, pa vso srečo pri nalogi:BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

devil

rešen :D čeprou se mi zdi da sm že enkrat čist isto anketo rešvala :D možno cca 2 let nazaj??
:funny34d:

garac

aha, devil bravo, ga bomo *ebal pol k bo politik, ponarejena matura
[SIGPIC][/SIGPIC]  

devil

avtor prejšnje je biu sicer tudi Zeko tko da ponarejena ne bo :P
:funny34d:

Zeko124

@ Devil, je bla nekako demo verzija, nelektorirana :). Smo dodali in spremenili par stvari.

www.keramika-genorio.si