DS 23 INJECTION ELECTRONIQUE

Začel/a janez, Januar 21, 2013, 06:48:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

moki

moki

Lovro

Prav fino, da bo še ena žaba na cesti! Dobro jo poštimaj, zdaj si že v ciljni ravnini :)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

krka964

Strela, dobro zgleda ! Z mojo se ne bom hvalil, občasno vžgem, dvignem ...Kolnem recesijo in kujem načrte, kje se bom lotil, ko bo kaj perja. Sicer pa ne mine dan, da je ne bi malo pogledal, potipal itd. Sem pa tja dobim kak kos, ki mi še manjka. Seveda me daje, ampak, ko bo čas, se lotim ! Si tiste dele, ki sem ti jih jaz "rihtal" že nabavil?

moki

ja hvala za lepe želje tiste dele sem že nabavil  tako da zdaj rabim samo še nekatere malenkosti:breaking_pc:

moki

gule

Tole pa je res Citroen, z ogromnim C!

saxovts

prava lepotica :)  vse čestitke in kapo dol  :emot112:

andraž

Ooooooooooooooooo,družba se povečuje! Bravo.

antasi

ker je že govora o mokiju in njihovi delavnici
se bom še jaz zraven vsilil:emot99:

Včeraj smo bili pri njih v delavnici v sklopu izleta desant na jug-ogledi
starodobnikov in smo se na hitro oglasli in poslikali
kaj vse fantje imajo, na žalost je bila žabica na drugi lokaciji
pa vseeno hvala za predstavitev čudovite restavratorske delavnice,
ki ima poudarek na hidro citroenih in američanih.
Seveda pa rihtajo tudi druga redka vozila-priporočam,
potem smo pa šli v ZG na ogled muzeja, ki pa na žalost ni bil primeren
za slikanje, slaba osvetlitev, mi pa nismo imeli zunanjih fleshov,
pa smo se vseeno fajn imeli.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

janez

Lepo. Vidiš... tak je z menoj... Bi šel, nebi šel, bi šel... na koncu pa pade not ena čist tretja obveznost pa ne morem it. No, fajn ste se imel verjetno. slike pa drugič, ko bom zraven :)

Malo sem iskal slike in to kar sem že napisal okoli te DSke od Mokija tule na forumu. No, tu so linki do mojih prispevkov... :

IZDELAVA SPODNJEGA ROBA PREDNJIH BLATNIKOV DS

IZDELAVA PREDNJEGA ROBA IN VARJENJE BLATNIKA DS

ZADNJI BLATNIK DS - kupljen rob in montaža

Naslednjič pa ko najdem poste ... še vrata, ki sem jih obnavljal.

xpuser

Citat od: janez;150909Lepo. Vidiš... tak je z menoj... Bi šel, nebi šel, bi šel... na koncu pa pade not ena čist tretja obveznost pa ne morem it. No, fajn ste se imel verjetno. slike pa drugič, ko bom zraven :)

Malo sem iskal slike in to kar sem že napisal okoli te DSke od Mokija tule na forumu. No, tu so linki do mojih prispevkov... :

IZDELAVA SPODNJEGA ROBA PREDNJIH BLATNIKOV DS

IZDELAVA PREDNJEGA ROBA IN VARJENJE BLATNIKA DS

ZADNJI BLATNIK DS - kupljen rob in montaža

Naslednjič pa ko najdem poste ... še vrata, ki sem jih obnavljal.

Priden.:emot112:

Kako zaščitiš pred rjo tam kjer švasaš s co2.

janez

Se očisti in nanese kakšna temeljna barva... ostalo pa naredi ličar . Na koncu razni voski in ostale zaščite.

janez

Lep sončen januarski dan... In sva z Mokijem naredila en "fotošuting" v njegovi garaži.

DS in CX

janez

Značke...
... podvozje