EL.NAPELJAVA ZADNJEGA STEKLA C5 II

Začel/a tanov, Januar 17, 2013, 09:59:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tanov

Na zadnjem steklu pri karavanu mi je nehalo greti oz.sušiti ,pa tudi brisalec ne dela.Sedaj me pa zanima ali samo kaj odklopljeno ali je okvara napeljave v samem steklu?

miklavz

alesz

Zgrešil sem temo.hotel sem odgovarjat v temi o zamenjavi zadnjega stekla....

rocky86

Citat od: tanov;150142Na zadnjem steklu pri karavanu mi je nehalo greti oz.sušiti ,pa tudi brisalec ne dela.Sedaj me pa zanima ali samo kaj odklopljeno ali je okvara napeljave v samem steklu?

Pri mojem je bil problem v prekinjenih žicah. Pretrgale so se tam, kjer se prepogibajo.
Peugeot 5008

alesz

Žice niso skupaj...brisalci odpiranja prtljažnika in razsvetljava tablice so v rebrasti cevi..gretje stekla in odpiranje pa pod plastiko tečaja stekla.

tanov

Hvala za navodilo pa za slikce tut.Zdej pa v toplo garažo, in na delo.

danc

To vajo sem naredil že 2 krat. Nato pa začne brisalec brisati ko odprem vrata, strekla ne morem več odpreti, ali pa celih vrat ne odprem. .... ko je vlažno pa kaže odprt prtljažnik. Najprej sem zamenjal le 2 žici, nato še 4, pa ga spet lomi. Ta pregib vrat je neroden zato, ker žice na vratih in pod streho niso fiksirane, ampak jih "vleče" v vrata. Treba he torej odrezati cel šop. Zaciniti in podaljšati v vrata. Malo bolj vzdržljivi so snopi kablov, ki jih sicer uporabljajo pri obdelovalnih strojih.