ADITIV FILTER

Začel/a CEPETKO, Januar 07, 2013, 11:51:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CEPETKO

Danes mi je računalnik 2 krat na display izpisal tole::breaking_pc: Dieselfilter aditiv versand zu niedrig- jaz pojma nimam nemško.:Hammer3:
Kaj naj bi to pomenilo ?
Citroen - kreative tehnoloži.

Gox

Èe je dizel, potem mogoče javlja nizek nivo aditiva za FAP filter ...

CEPETKO

Citat od: Gox;149374Èe je dizel, potem mogoče javlja nizek nivo aditiva za FAP filter ...
Ja dizel je. Kaj ima ta fap filter je letnik 2006 ?
Včeraj točil gorivo na petrolu je v zvezi z tem kaj narobe ?

gule

Citat od: CEPETKO;149373Danes mi je računalnik 2 krat na display izpisal tole::breaking_pc: Aditivfilter versand zuniedrig- jaz pojma nimam nemško.:Hammer3:
Kaj naj bi to pomenilo ?

Za začetek prebaci na angleščino, da ga ceo svet razume...:BigThumbs:

dvorjan

Verjetno moras doliti tekocino, potrebno za delovanje FAP filtra.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

CEPETKO

Danes spet isto::emot97:
DIESELFILTER  ADITIV VERSAND ZU NIEDRIG .:breaking_pc:
Avto je letnik 2006 C5 MK2 fap filtra nima.
V nedeljo natočil poln rezervoar na petrolu.
Ali je krivo gorivo, če je nikoli več na petrol.
Pojma nimam zakaj se gre ?
Nevem kolikokrat sem že poizkusil spremeniti to nerazumljivo Švabščino v Angleški jezik pa nimam konfiguracijskega CD-ja ker drugače ne gre.

Èe mi kdo lahko pomaga, in mi to uredi me prosim naj konzaktira preko ZS.
Seveda plačam.
Hvala.

Xandrej

Kaj pa na servisu pravijo?

dvorjan

Kako nima FAP filtra? A ga je kdo dol odrezal? Ta letnik bi pa morali vsi dizli v C5 imeti FAP ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

@cepetko ...

lahko napišeš še številko šasije, pa se pogleda v citroen.servis.com, kaj piše o tvojem avtu ... oprema itd., bi moglo pisat tudi o mašini in Fapu ...

zlikovski

Mora met ta filter, ker ti javlja prenizek nivo aditiva.

CEPETKO

To ima zvezo samo z filtrom goriva - (nafte).
Additivstand dieselfilter zu niedrige. Meja aditivov v naftnem filtru je prenizka. Je to pravi prevod ?
Po mojem je krivo gorivo nikoli več ne grem na PETROL ker prodajajo vodo namesto nafte. Sem se pogovarjal z enim mehanikom da je v gorivu, in tudi sedaj še v filtru nafte voda. Jutri bom verjetno tudi izpraznil cel rezervoar, nato nalijem polnega na OMV. Nato pa še menjam naftni filter.

masun01

pa misliš da bo to rešitev? na našem koncu je za večino okvarjenih injektorjev in uničenih motorjev renault 1.5dci kriva omv črpalka na bivju sedaj po nevem koliko odškodninskih zahtevkih so jo končno zaprli in jo prenavljajo ,sicer pa kvaliteta goriva je v p....di nasplošno

DejanO

pokliči me boma pogledala za jezik 040/338810 ali 031/215-665.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

alesz

CitatTo ima zvezo samo z filtrom goriva - (nafte).
to je "filter sajastih delcev"in nima nobene veze z nafto,oziroma če je prisotnost vode v naftnem filtru ti to tudi tako napiše,če je ta senzor sploh prisoten.............

matej tilen

to je vrgl na prevajalniku iz nemscine v slovenscino Kot dodatek za dizelsko gorivo filter najnižjo nimas dost tekocine za fap filter jst mam c5 2002 letnik pa ma fap filter cudn da ga ti nebi mel:funny34d: