Prva pomoč in trikotnik

Začel/a lepljiviavto, December 27, 2012, 05:50:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lepljiviavto

Pozdravljeni
Zanima me kje je skrita prva pomoč in trikotnik pri Berlingu 3 da ne kupujem brez potrebe ker pri enki sem jo odkril po treh letih LP

north

Ponavadi jo da prodajalec v žoku včasih so bili rdeči sedaj mislmi da so sivi dvigalka in ostalo orodje se nahja pod prednjim desnim sedežem...
Citroën - Creative Technology

frantoluci

Kako se dvigalka in ostalo orodje zloži pod desni sedež, da se lahko normalno "tisti" filcan pokrov zapre? Kakorkoli zlagam, filcanga pokrova ne morem normalno zapreti-pokriti. Vedno zakriva zračnik pod sedežom. Èe ima mogoče kdo kakšno fotko...THX.

Roky

dvigalko daj npr. pod voznikov sedež orodje pa pod sovoznikov. Samo tako je meni uspelo. Drugače je narejeno ravno tako, da zakrije šobo za zrak :S

TeMpL

Citat od: frantoluci;165777Kako se dvigalka in ostalo orodje zloži pod desni sedež, da se lahko normalno "tisti" filcan pokrov zapre? Kakorkoli zlagam, filcanga pokrova ne morem normalno zapreti-pokriti. Vedno zakriva zračnik pod sedežom. Èe ima mogoče kdo kakšno fotko...THX.

https://docs.google.com/file/d/0BzGdGHHs0zdxNXZvX1o3UmJHQWc/edit?usp=sharing

Pa zloži se pod levi sedež :)

Roky

Že ko smo pri tej opremi. Si jaz pravilno razlagam, da tista črna stvar, ko jo je za zložit, je podstavek za pod kolo (da avto oz. kolo ne zbeži, ko menjaš)?

TeMpL

Citat od: Roky;165957Že ko smo pri tej opremi. Si jaz pravilno razlagam, da tista črna stvar, ko jo je za zložit, je podstavek za pod kolo (da avto oz. kolo ne zbeži, ko menjaš)?

ja temu je namenjeno ja..

frantoluci

Jaz že spravim vse pod sovoznikov sedež tako kot na TeMpL-ovi sliki , sam pokrit s pokrovom, da ne zakriva prezračevalnih šob, pa ne gre.

StefZ

Citat od: TeMpL;165967ja temu je namenjeno ja..

Zdravo!

Mislim, da ni... Vsaj v C5 III je v navodilih za tole (zagozda, "kajla",... ) napisano, da se sestavljena podloži pred prvo kolo na nasprotni strani dvigovanja oz. menjave kolesa. Èe prav razumem zagozdiš prva kolesa, da ti avto npr. ne zapelje z dvigalke.

Kao neka varnostna zadeva, ki pa jo lahko tudi drugače uporabiš :BigThumbs:

TeMpL

Citat od: StefZ;166608Zdravo!

Mislim, da ni... Vsaj v C5 III je v navodilih za tole (zagozda, "kajla",... ) napisano, da se sestavljena podloži pred prvo kolo na nasprotni strani dvigovanja oz. menjave kolesa. Èe prav razumem zagozdiš prva kolesa, da ti avto npr. ne zapelje z dvigalke.

Kao neka varnostna zadeva, ki pa jo lahko tudi drugače uporabiš :BigThumbs:

Sej to je to :) LOL.