VOŠÈILA 2013

Začel/a gigo, December 18, 2012, 11:15:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Ponovno se bližajo prazniki in seveda vsem vam želim obilo radosti in smeha.

lp
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

2sv

tudi z moje strani želim vsem lepe in vesele praznike  in veliko sreče in medsebojnega  razumevanja v prihajajočem letu

dexterboy

S čestitkami bom počakal do ponedeljka. Glede na slike Nubire, ki so objavljene na spletnih straneh Nase, mi je tale 21.12. vse bolj realen...
Kot je v prispevku povedal "Šostakovič" (ne vem, kako se točno napiše) jih ne skrbi toliko Nubira kot objekti, ki so skriti za planetom, saj ne vejo, kaj fse vleče za seboj...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

sop

lepo prezivite praznike in srecno v 2013.

Lovro

Ja srečno v novem letu, pa dobr ga žurejte, pa ne preveč mamile pa alkohol na novoletnih žurih konzumirat ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyfan

Želim vam, da tudi tokratni konec sveta preživite čim manj stresno,
potem pa lepe praznike in vse dobro v letu 2013!  :emot37:
Lep pozdrav!

janez

Vesel božič in srečno novo leto 2013 :BigThumbs:

bramar

Xandrej

Lepe praznike tudi iz moje strani.

Naj se danes vaše spoptnice prelevijo v sexy božičke... (ko grejo otroci spat)

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

frodo1

Èas, ko zvezda se utrne,
stare vse poti zagrne,
nove, z upi tlakovane,
vir so sreče nasmejane!

Vesele božične praznike in srečno Novo leto 2013
želim vsem vam  in vašim najdražjim!
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Jagoda

Mal že oguleno ampak vseeno, SREÈE ZDRAVJA VSEM....
Dober je za kogar je ...

bizi

Jest vam pa želim lepadvadnifrej pa si jih poštimejte po svoje,sem bolj Dedekmrazov.
bizi

krtija

Vsem, ki vozite citroene, želim, da se čim manj kvarijo, vsem ki pa jih popravljate pa, da se čim bolj kvarijo. Tukaj zdaj nekaj ne štima!?
Tole pa za vse: SREÈNO!!!

Jagoda

Aja pa še;

Streho nad glavo,
poln hladilnik in
veliko druženja z vašimi prijatelji...
Dober je za kogar je ...

Zeko124

Vsem veseuga pa zdrauga pa... je niti  zmankal po nekaj kuhančkih. Srečno :BigThumbs:!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si