amijevi žarometi

Začel/a krka964, December 17, 2012, 08:10:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

krka964

Luči so , bogami, taprave. Kaj če se osebno zglasim ?

deuche

Lahko se oglasiš na obali, lahko gremo garačevo verzijo, lahko pa ti jih tudi v ponedeljek pošljem s kamijonom, ki mi gre v trebnje, če ga imaš čas počakat kje na avtocesti.

Zeko124

@Rado, če boš krenil proti obali sem tudi jaz kandidat, če bo kako prazno mesto v avtu ;). manšeto ti je uspelo zamenjat?

Super zgledajo tele luči :)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krka964

Novi žarometi so že doma zraven postelje na varnem! Še enkrat hvala Deucheju za Dedka Mraza, ki se je special s tem namenom še enkrat vrnil izpod Triglava pod smrekco! Mislim, da bo treba vgraditi kakšne bolj "švoh" žarnice, da ne bo preveč svetilo, ker pogled v notranjost očara z odbojnostjo. In seveda, zavito v časopis 14. maj 1991 (Delo kajpak). Ni mi pa sedaj jasno, kako sem dosedaj delal tehnične preglede.

gule

Malo berem to temo in premišljujem, kaj pa luči od zastave 101, 128, yugeca...a ne bi mogoče pasale...:funny34d:

garac

e moj gule, tiste pašejo na spačka, sicer pridejo preveč ven, ampak v osedestih se je pač tako reševalo spakove fokuse
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Kaj so dimenzijsko veliko drugačne od amijevih?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Kežas zbudi se, kaj misliš o lučeh od Zastave v amiju?

Tiki

Niso zastavine luči precej ožje od AMIjevih?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krka964

Ami potem čisto drugače gleda in izgleda. To ne more biti isti pogled, Gule !!
Kot da ženi natakneš tista očala iz petdesetih let! No go !!

janez

Citat od: gule;153879Kežas zbudi se, kaj misliš o lučeh od Zastave v amiju?

Keži se jebe za sve skupaj... Idte na ibej pa kupte NOS  nove luči , al pa pri englahrtu kopije... ka me briga... Èe vam pa ponudim nove original luči iz moje zaloge bote pa spet iskali okol ztare od pezejca...

Pun kufar vas mam s totimi deli ...

Ve se kaj se dobi pa kje se dobi pa kake so cene ... pa mi ne komlicirat več...

Kir nima gnara vzdržuvat oldtajmera naj si pa kupi Dačijo pa naj se ne gre spačkarja pa kaj vem kako sceno. Za oldtajmera morš met gnar pa volo... če ne pa lizing pa se ite slovenclne pa **** vas gleda vse skup!

garac

@Janez, to pa ni ravno profesionalen odnos do morebitnih kupcev. Meni stranke v službi vsak dan kakajo na glavo, pa jih niti pod razno ne pošljem v kak sp. organ, jih ne smem, če hočem službo imet, niti nisem tak tip, se zavedam, da je potreben pozitiven odnos
[SIGPIC][/SIGPIC]  

frodo1

Ko je pisal to sporočilo je verjetno bil precej jezen,
:emot87:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."