Zx 1.9 td hladilnik vode

Začel/a danisalobir, December 17, 2012, 04:26:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

danisalobir

Lep pozdrav vsem!
Sem novopeceni llastnik Zx-a 1.9 td, letnik 1996. Žal mi je spustil hladilnik vode. Mi kdo lahko prosim svetuje in pove če paše od kakšnega drugega tipa Citroena, ker ne bi zapravljal za novega. Najlepša hvala že vnaprej za odgovore

gregor

Pozdravljen.
Šele kupil si, pa že prodajaš.
Bodočemu novemu lastniku boš pa ja privoščil nov hladilnik.

Poglej Peugeot 306, parnter, Xsara, Berlingo.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

danisalobir

Prodajam popolnoma neobvezno,če pride kupec ki bo plačal ceno ki jo imam,potem bom prodal,drugače ne. Delam v bistvu samo stricu uslugo,ker je bil to njegov avto, vendar je živel v Metliki, kamor ga nihče ni prišel niti gledat:) !50 Eur pa nikakor ne mislim plačevat za novega,če lahko dobim normalno delujočega za 40. Sem že akukulator in mikrojermen in grelne svečke dal not nove,zadosti je bilo:)

gregor

Ti kar tu odgovorim na sms. Sem šel gledat na service.citroen.com, po katalških samo od ZX TD paše. Xantia ima čisto drugače ker ima raztezno posodo posebej, ZX jo ima skupaj s hladilnikom. Morda bi sicer pasalo od kakega navadnega ZXa, vendar bi to odsvetoval, ker 1.9TD motorji že sami po sebi imajo termične probleme. Z manjšim hladilnikom in še klimo bodo sigurno problemi poleti.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

garac

sasoazam ima najbrž na zalogi hladilnik, ki ga rabiš
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/