Kaj storiti?

Začel/a JozeG, December 13, 2012, 08:59:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

jože, ne kljukico, kot jo je mela stojenka, notranjo kljukico, kljuko za odpranje vrat, ponavadi lahko zunaj zaklenjen avto znotraj še vedno odpreš, pri nekaterih moraš potegniti 2x
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

@dexter, pelji se enkrat skozi Pariz z odklenjenim avtom, na zadnji sedež položi kak prenosnik, ali gsm pa boš povedal, če bo na drugi strani mesta še na sedežu? Prav zato imajo francozi takšne in podobne sisteme samozaklepanja v avtih in so gumbe za notranje zaklepanje, zaklep vozila ko spelješ, zaklep vozila, ko voznika ni v avtu itd uvedli pred zahodno tehnologijo

Očtno bo res treba vojno, pa vas ljubljančane, sploh pa tiste ta priseljene in potručene malo po glavi na treskat... HAHAHA
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

JozeG

Se v popolnosti strinjam

isarajli

Grem raj spat....JožeG, od tebe pa pričakujem odgovor, kako si rešil situacijo ,do katere ni prišlo !
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

andraž

kako lahko rešiš situacijo, do katere ni prišlo?

Zeko124

Ne vem, kaj se lahko nardi. Meni se je Passat začel tako zaklepat, tik preden sem ga prodal, ampak je itak že 2 leti prej bilo tko, da se prtljažnik itak ni zaklenil ne na centralno, ne tako, ne drugače (edin alarem je začel tulit, če si ga odprl), tako da sem enkrat kar zice, podrl, splezal not in ga odklenil :). Zoprna zadeva... od takrat naprej četudi grem samo za sekundo ven z prižganega auta pustim odprta vrata.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Pri DS3 lahko v meniju avtomobila sam izklopis samodejno zaklepanje. Bi dejal, da pri drugih novodobnih C modelih prav tako ... Pokukajte malo v nastavitve. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alesz

To ni niti vzrok niti rešitev.Pogoj za delovanje samodejnega zaklepanjaje,da zaklenjen avto odkleneš in če ne odpreš vrat ti ga sistem zaklene nazaj.Èe deluje drugače je pa nekje napaka..............Da bi se danes vozil v nezaklenjenem avtu si ne znam predstavljat.Že v času stoenk se mi je dvakrat zgodilo,da se mi je v križišču usedel stari zadaj v avto in prijavil,pelji me domov,ne morem hodit..........................

Xandrej

Jaz mam na šetki to ozklopljeno.

Prvič ker se počutim nelagodno, da sem zakjenjen v neki kišti...

Drugič ker če kdo pride odzadaj pa se vsede pa reče pelji me ga vun potegnem in je gotof!

Tretjič pa glede na to, da se avto dnevno nerabi sam zaklenit 20x je to tudi en plus za ključavnice ter celotni sistem...

north

To fukncijo se da  aktivirat ali obratno tako da držiš tipko centralnega zaklepanja na zaslonu se izpiše info...
Citroën - Creative Technology

JozeG

Citat od: isarajli;147763Grem raj spat....JožeG, od tebe pa pričakujem odgovor, kako si rešil situacijo ,do katere ni prišlo !

Kako neki.

Žena mi je prinesla kljuuč.

JozeG

Citat od: andraž;147767kako lahko rešiš situacijo, do katere ni prišlo?

Prišlo je do te situacije in tudi rešeno.

Sedaj imam v žepu rezervni kljuæ.

Simon1983

Izključi samodejno zaklepanje vrat v nastavitvah  pa se ti to ne bo več ponovilo

casper

v teh dveh letih je mogoče že prodal avto pa tega problema sploh nima ;)

ampak ko smo ze tukaj: kaksen je to bustast SW ki samodejno zaklene avto ko je motor zagnan?!?
ali to res tako dela?

alesz

Kater del pa je butsat.Dva različna sistema lahko vključiš.Prvi je samodejno zaklepanje po odklepanju....to pomeni,da če vozilo odkleneš in ne odpreš nobenih vrat,se ti bo po določenem času zaklenilo nazaj.Za drugega je pa pogoj,da se zaklene,delovanje motorja in hitrost večja od 30km/h.Vklop ali izklop teh dveh sistemov verjetno nima nič z napako ,ki je bila opisovana