24. prednovoletna zabava

Začel/a garac, November 25, 2012, 07:52:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Sekcija Vrnika cks vabi na tradicionalno že 24 prednovoletno zabavo, ki se bo tokrat dogajala 15.12. 2012.
Kot je v praksi zadnja leta je lokacija koča v Želšah pri Cerknici.

Zaradi omejitve št. postelj in pa naročila večerij je potrebna predprijava.

To lahko storite na: rok.petkovsek@gmail.com

Vstopnina za člane 15€ za nečlane 20 v enaki valuti.

Pivo staropramen po denarnici prijaznih cenah

Program:
-pihanje sveč
-šuli
-večerka
-slavnostna seja
-prihod bozhicka
-dj

V nedeljo sledi after party v pzzeriji Flamingo na vrhniki...

Ako bo zaspancev preveč je priporočljivo s seboj prinesti ležalko in spalko.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Pridem, nekaj utrinkov lanskega leta
Dober je za kogar je ...

Jagoda

... in vabilo za letos
Dober je za kogar je ...

garac

menda se bo tudi zeko letos prikazal, pa janko
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jagoda

Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: garac;146195menda se bo tudi zeko letos prikazal, pa janko

Super. Èe se prav spomnim sta mi tut Sušo in Bizi oblubila.

Robust pa je udeležbo zarad "starita" najbrž skenslu... :)
Dober je za kogar je ...

Zeko124

Citat od: Jagoda;146197Super. Èe se prav spomnim sta mi tut Sušo in Bizi oblubila.

Nisem tako prepričan o vsebini zgornjega Garačevega posta, v kolkor Janko ne gre in Sušo pa Bizi gresta, je fajn da se (spet) formira ena taka lublanska elita z Zeko za volanom...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zo

Robust je že mal preSTAR za take žurke, je pa vsaj afterparty za nas taSTARE ob neki normalni uri, tako da, STARI, se pa mogoče tam vidmo, ajd STARI drž se.

Jagoda

Citat od: robust;146199Robust je že mal preSTAR za take žurke, je pa vsaj afterparty za nas taSTARE ob neki normalni uri, tako da, STARI, se pa mogoče tam vidmo, ajd STARI drž se.

Stari zmenen.Haha. Èe ti nekdo reče 1235563x "stari" to še ne pomen da je to res!!!...

PS: Robust pa oprost za vzadnč. So mi "strici" povedali, da je šlo čez mejo dobrega okusa. Počas mi je jasn zakaj se nism smel z Garačem pelat nazaj. Le zakaj je to "ugajalo" Suši in Biziju?
Dober je za kogar je ...

sušo

Jah glih v tapravi smeri sva se pelala in ko je teb to kapnlo te nisva spravla več iz avta...

Za novoletno pa nisva ne jst ne Bizi nč oblubla. To je teb neki v glavi šmelcal od Alfiovih kilometrov in vse se je končal pr mogoče. In zdej je sigurno, da naša malenkost bo na prednovoletnem srečanju tudi letos manjkalaaaa.

Zeko ne klič vraga v avto ker to je bl na potenco k sestanki lublanske.

garac

ajga sušo, ampak tudi sam sem nekje vmes zasledil, da menda prideta, pa sem bil trezen
[SIGPIC][/SIGPIC]  

sušo

Lenko

krtija

Citat od: Lenko;146221obrtniški ples se bliža

Hahahaha, crknu sem od smeha.

Jagoda

Citat od: sušo;146220ne vem ne vem...

Garač hvala. Sm mislu da sm bil sam jest... "stari". Bizi, Sušo dobita rumen karton. Kakor koli že, lepo vabljeni vsi, še posebaj Bizi in Sušo, ker letos tudi žal ne moreta.
Dober je za kogar je ...