Brez moči

Začel/a PEPI57, November 23, 2012, 08:12:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

PEPI57

Pozdravljeni
Imam C4 Picasso 1,6 dissel, avtomatik, letnik 2009 in zadnje čase opažam,da mi pri speljevanju občasno avto enostavno ne potegne kot bi moral.To se dogaja ko ni ne hladen in ne dovolj zagret.Pedalko plina moram potisniti skoraj do konca,takrat nekaj časa nič potem pa naenkrat z polnim plinom spelje.Zadeva je zelo moteča,saj nikoli ne vem ali bo potegnil ali ne.Tudi če dam ročico v nevtralen položaj je zadeva enaka.Èe je kdo imel podobne težave prosim za pomoč
Hvala in lep pozdrav

garac

bo potrebno po diagnozo na servis :(
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

PEPI57

Ja stvar je v tem,da sem bil na servisu,kjer mojster kljub trudu ni odkrili napake,čeprav mislim,da je zadeva bljiže rešitvi.Še javim.

PEPI57

Žal zadeva ni bila blizu rešitve,tako,da še rešujem.......

PEPI57

Zadeva zaključena,krivda je bila na EGR ventilu,vendar ne zamašenost pač pa ročica na električnem delu katera odpira in zapira.Vsa čast mehaniku....
lp

smartboy82

In kateri mehanik ti je to rešil oz. v kateri delavnici, če bo še kdo imel težave?

PEPI57

Ni problema,pošlješ ZS in ti sporočim številko telefona
lp

drezar

Citat od: PEPI57;145967Pozdravljeni
Imam C4 Picasso 1,6 dissel, avtomatik, letnik 2009 in zadnje čase opažam,da mi pri speljevanju občasno avto enostavno ne potegne kot bi moral.To se dogaja ko ni ne hladen in ne dovolj zagret.Pedalko plina moram potisniti skoraj do konca,takrat nekaj časa nič potem pa naenkrat z polnim plinom spelje.Zadeva je zelo moteča,saj nikoli ne vem ali bo potegnil ali ne.Tudi če dam ročico v nevtralen položaj je zadeva enaka.Èe je kdo imel podobne težave prosim za pomoč
Hvala in lep pozdrav

Ja, tudi jaz imam popolnoma enake težave.
Zamenjal novi egr ventil-sam. Pa so enake težave.
Verjetno bi ga po montaži moral dati na diagnostiko.
Ko pa avto spelje, se za nekaj trenutkov pokadi črn dim.

lp.