Naš DAK v nemškem koledarju 2013

Začel/a coyote, November 08, 2012, 10:51:31 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

coyote

Aprila sem za nemške spačkiste organiziral enodnevni izlet po naši obali in zaledju. O tem so se na veliko razpisali v njihovem "Spaku" Entenschnabel. Včeraj pa še presenečenje - v prihajajočem letu bo v njihovem koledarju cel mesec februar zvezdnik DAK! Ob predaji koledarja je lastniku skoraj prišlo...
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Lovro

Kul, škoda le, da niso poleg Jugoslaviše akadiane dopisali še ime: DAK.

Ma smo picajzlasti ane... ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sasaljut

Na koledarju še skrita  nos od  Darjotovega pujsa in rit od "Laganini" spačka...

sušo

Sam res. Kok so se švabi slinli okol Daka. K sedmo čudo so ga gledal. Pa slikal tkole pa tkole pa pel tjale pa obrni semle...
Kr krejzi ja

Valjda da je lastnik ponosen, sej ma bit za kej.
Nima vsak DAK...                                                          ...ovalnih nalepk na šipi.

janez

Citat od: sušo;144924...

Valjda da je lastnik ponosen, sej ma bit za kej.
Nima vsak DAK...                                                          ...ovalnih nalepk na šipi.

:BigThumbs::BigThumbs:

No ja, če si tam kjer se dogaja pol imaš več šans da si vsepovsod naliman.

Xandrej

Citat od: coyote;144903Aprila sem za nemške spačkiste organiziral enodnevni izlet po naši obali in zaledju. O tem so se na veliko razpisali v njihovem "Spaku" Entenschnabel. Včeraj pa še presenečenje - v prihajajočem letu bo v njihovem koledarju mesec februar zvezdnik DAK! Ob predaji koledarja je lastniku skoraj prišlo...

Svaka čast!

Èestitke!

Pa boš kupil koledar??? :AngelPray::AngelPray::AngelPray:

He he malo heca!

coyote

Citat od: Xandrej;144952Svaka čast!

Èestitke!

Pa boš kupil koledar??? :AngelPray::AngelPray::AngelPray:

He he malo heca!

Enega sem dobil in ga takoj podaril Simonu, enega pa si bom privoščil, tako, za arhiv..
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

Ja vse hvale je vredno, da je v nemškem, če bi bil v kakem bosanskem, ali češkem, bi bilo to kr neki, fuj inu fej

Jebemtiš spet pohvale temu Coyotu, super!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

coyote

Peezde švabske so obema (meni Der Franzose in Simonu Entenschnabel) dodelili najkrajši mesec.... Najbrž samo naključje...
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

Haha, a je vsaj prestopno leto?
Sicer pa potem samo odstrižeš številke, pa tvoja slika ostane
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/