Xsara_predelava v plin

Začel/a Peacemaker, November 07, 2012, 06:57:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pehorunkl

Citat od: xpuser;144938Ne zavajajte s to srbijo 600€ je cena montaže potem pa še uvoz homologacija in pot dol in nazaj.
Pri ceni plina bi lahko upoštevali še servis plinske naprave in mazanje če ga vgradi.
In potem se izplača ko bo avto star 16let :Hammer3:

Sorry. Ampak, ti si lolek. Ob vsem napisanem, se pa obregneš v eno in edino stvar, kaj? Saj sem lepo napisal, pri letno večji kilometrini se lažje odloči za dražjo vgradnjo. PA možnost nizke cene ima seveda tudi v Sloveniji (1nadan.si za 590EUR, že 63 rezerviranih kuponov). Ni treba v Srbijo.
Glej, jaz sem montiral plin v Sloveniji, natančneje pri Avto Markon v Celju. Leta 2008. Letnik avta 1998. Cena vgradnje je bila 1450EUR. Brez homologacije. Glede na predvideno porabo goriva sem preračunal povrnitev stroškov v dveh letih. Recimo nekje okrog 30000km. Sedaj sem jih prevozil že 90000km. Da torej skrajšava blodnje. Avto še ni star 16 let in tudi cena naprave se je že dvakrat obrestovala. Kaj ti tu ni jasno, kar vprašaj!
Da pa odgovorim še na tvoje trditve:
- cena vgradnje je lahko tudi 500EUR
- potovanje je lahko tudi užitek (@gule)
- lahko je predvidena pot tudi za kaj drugega (v tem primeru strošek odpade)
- redni servis plinske naprave je nič drugega kot menjava par evrov dragega filtra ali dveh
- v starejše motorje se mazanje ne vgrajuje (itak nategancija <- Jerovšek)

Zdaj mi pa še povej, če poznaš koga, ki je vgradil v Srbiji, ker če ne, jaz jih poznam vsaj šest. Pa se je vsem izplačalo.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys