Pokvarjen displey klime

Začel/a motorock, November 04, 2012, 05:12:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

motorock

Ali bi kdo vedel,če je možno kje dobiti samo stekleni del(displey)klime.Kot je iz priložene slike razvidno mi na desnem displeyčku manjkajo črtice v številu 22,na levem displeyčku pa polovica ventilatorja.Da sta pa pokvarjena pa vem zato,ker sem ju izmenjal levega na desno ter obratno,pa mi desni sedaj isto kaže kot je prej na levi strani(manjkajo črtice v številu 22).

garac

če je samo to problem, veselo vozi, ko pa bo kaka možnost, da ugodno prideš do displaja, pa zamenjaj.
Mogoče se ga da popraviti, visar bo imel kakšno idejo, poradirat kontakte al kaj je že rekel?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

motorock

Na žalost niso kontakti,ker sem displeyčka zamenjal(levega na desno).Kontakti se dobro prilegajo in vedno manjkajo iste črtice :emot97:

visar

če si to naredil potem je displeycek fuč..... ni kaj menjava.
______/\\______
______/\\______

Dr. MadMan

na avto netu imaš eno razsuto C5 III pokliči pa vprašaj če še ma displey.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

nostra

Citat od: motorock;144617Ali bi kdo vedel,če je možno kje dobiti samo stekleni del(displey)klime.Kot je iz priložene slike razvidno mi na desnem displeyčku manjkajo črtice v številu 22,na levem displeyčku pa polovica ventilatorja.Da sta pa pokvarjena pa vem zato,ker sem ju izmenjal levega na desno ter obratno,pa mi desni sedaj isto kaže kot je prej na levi strani(manjkajo črtice v številu 22).

Meni je pred nekaj dnevi nehal delati desni "gumb" za spreminjanje temperature.
Voznikova stran je delovala, sovoznikova ne. Menjati sem moral komplet ploščo - 500 € :bombs:

Staro imam doma. Display dela. Ni pa poceni. :emot76:

MSrougeZX

Za take drage drobnarije je odpad idealen.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

visar

Citat od: nostra;145177Meni je pred nekaj dnevi nehal delati desni "gumb" za spreminjanje temperature.
Voznikova stran je delovala, sovoznikova ne. Menjati sem moral komplet ploščo - 500 € :bombs:

Škoda da nisi povedal, zamenja se samo foto-sprejemnik (sem že popravljal enemu kolegu), cena s delom 30€
______/\\______
______/\\______

motorock

Citat od: nostra;145177Meni je pred nekaj dnevi nehal delati desni "gumb" za spreminjanje temperature.

To pa res ni bilo poceni,če bi napako javil na forumi bi te pa stalo le 30 eur-škoda

Koliko bi pa zahteval za displey,če si pripravlen prodati to draginjo:emot93:

nostra

Citat od: motorock;145307To pa res ni bilo poceni,če bi napako javil na forumi bi te pa stalo le 30 eur-škoda

Koliko bi pa zahteval za displey,če si pripravlen prodati to draginjo:emot93:

Nima smisla prodajat. Glede na ceno nove, itak noben ne bo dal "200€". Èe že imam doma to čudo, jo bom imel za kak rezerven del, ker bo itak slej ko prej spet kaj crknilo. Nisem ravno najbolj navdušen nad to mojo petko. Je že preveč stvari blo treba menjati. Nevem, mogoče 1x citroen, nikoli več citroen.

Jagarsnk

men tut ne dela če kdo zna uštimat me naj pokliče 040226676