Nakup spačka

Začel/a antasi, Oktober 30, 2012, 09:39:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Kolega kupuje spačka pa mu nebi rad narobe svetoval

kaj menite o tem
pozna kdo?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6519391&show=1
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

janez

Latnik je na forumu... bil ali še je ne vem... V živo ga še nisem videl. Bo treba it pogledat ali pa ga k men pripeljat pa jaz pogledam v delavnici in podam mnenje ...

antasi

ja sej glih na tvoje mnenje janez sem računal
ker vem da si objektiven
ampak avto je v kopru
to je mal problem
baje je bil pred 7 leti pleh zrihtan šasija je ok
motor pa se sliši glavna gre al neki takega
kar pa me ne skrbi tulk
ker imamo kežo:BigThumbs:
tulk vem
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

nimam pojma, zakaj se ne proda, cena je ugodna, na slikah ni videt slab, pa še precej original je videt tako na brzino, po moje vreden vsaj ogleda
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

christian

Ja avto je moj in danes sem ga malo sprehodil

janez

Zeko124

Citat od: christian;144594Ja avto je moj in danes sem ga malo sprehodil

Kaj pa je razlog prodaje, če ni skrivnost?

Jaz sem tebi še pivo dolžan (ne nisem pozabil ;)), pa se oglasim enkrat ob priliki, ko bom spet "obletel" primorsko, če si za :).

Sorry za OT
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Zgleda prav simpatična tale tvoja spaka.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

christian

Jah danes odšel, je dobu MB.... tablice. Slik slovesa ni ker je že tako prehudo po 13 skupnih letih...

janez

Jp, je gospod že bil malo prej pri meni. Lep spaček :)

biga

Je že v novem domu.:-)) Utrinki s poti.

andraž

Naj ti super služi, za prodajalca je pa takšno slovo vedno žalostno...

gule

biga

Lahko nadaljujemo: Pridružil sem se tistim 2cv fanom, ki po forumu vzklikajo od navdušenja, kako srečni lastniki teh vozil so. O ceni ne bi, ker je bila v oglasu,  bila pa je dogovorjena na mestu prodaje. Ja, domov grede sem se res ustavil pri Keži, ki je povedal optimistično mnenje s katerim me ni presenetil. Za začetek mi je bilo važno, da vzdrži (glede stanja motorja) do doma to je približno 250km. 7. dec. sem ga dostavil Keži in ga včeraj spet postavil na domače dvorišče. Točneje, Keža ga je, ker nama je tako ustrezalo. Popravilo seveda ni trajalo tako dolgo, pač pa sem mojstru dal čas, saj je znano kakšne težave so bile s snegom, garaže pa še tudi nisem imel pripravljene za novo pridobitev. Mislim, da bo ta teden končana, sicer pa mora pixna vedriti. Zakaj sploh to pišem? Zato, ker se na forumu pogosto pojavljajo vprašanja o nakupu takšnega ali drugačnega Spačka in tudi drugih vozil in kako se odločiti.Brez velike znanosti in iznajdbe smodnika: Spaček, ki je res dober, ni poceni! Kar je za marsikoga relativno. Pri Spačku, ki je pa poceni,kar je spet relativno, je pa tako, kot je včasih možno tukaj prebrati: vzeti si čas in postopoma v okviru svojih finančnih možnosti obnavljati vozilo. Pa vseeno, delaš to sam ali to delo komu zaupaš. Je pa seveda res,da to, kar narediš sam, več velja! V lastnih očeh seveda. Na mojem me sedaj čakajo stvari bolj na izi...Vozim pa se seveda veselo in ga poleti ne mislim šparat. Ni nek vrhunski stroj (kot Spaček seveda), teče pa dosti bolje, kot pred obiskom pri Keži.Tako Keža, mnogo poslovnih uspehov in zadovoljnih strank ti privoščim! Vanj bom vlagal sproti in po neki prioriteti ter nujnosti, saj me čaka tehnični, sedeži, varnostni pasovi, protihrupna, gume, menjalnik...Spisek ni nič kaj krajši, kot tsti za mehanski del. In ko spisek izprazniš, šele po tem veš, kaj imaš. Cena pa....Ja kaj nam pa danes ni (pre)drago?