Voda pri voznikovih nogah

Začel/a peroc4vts, Oktober 30, 2012, 12:54:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peroc4vts

Pozdravljeni,
počasi se mi dozdeva da me avto ne mara :/:bombs:
Zgodilo se mi je da je od nevem kje prišla voda v prostor za voznikove noge in prostorček pod sedežem.
Da se takoj rešim vprašanja o zaprtih oknih, okna so bila ZAPRTA! Zgodi pa se ko je avto ugasnjen in stoji....
Kaj ma mogoče kdo kakšno idejo?

xpuser

Je bila sprednja šipa menjana, mogoče pušča mimo zvočinka v vratih...

altair123

Pri picasojih smo imeli neke finte z zamašenimi iztoki vode izpod šipe. Pod plastično mrežo je precej velik prostor, ki ima iztok za plastiko kolotekov, ki se je rad zamašil (pri meni samo na eni strani). V takih primerih je ob obilnejšem nalivu v notranjost voda tekla skozi kanale ventilacije.

gregorijus

To se dogaja na vse avtih. Jeseni ogromno listja pade z dreves. Razmontiraj brisalce, plastiko okrog brisalcev. Na vsaki strani pri blatnikih boš našel cel kup drobne svinjarije, ki zadelajo odvodne kanale. Dobro odstrani vso umazanijo da vidiš tiste luknjice/kanale za odvodnjavanje. In to je to!

peroc4vts

Problem rešen, drži zamazani so bili "žlebovi" ;) hvala vsem!

vidobbb

To so klasični problemi citroenov,že od A serije.
Ali pa dodatna oprema,lavor pa noge namakat.lp.

hadei

Upam, da enako velja za Peugeot. Namreč, v naši 306 tepihi znajo sinhrono plavanje:emot152:
[SIGPIC][/SIGPIC]

slashrsm

Pr mojem C4 se mi je že dvakrat zgodilo, da se je zamašil odtok od kondenza klime. Posledično je voda tekla not po avtu in imel sem mokre vse tepihe. Nisem mogel verjet koliko vode sproducira klima sredi poletja....

Odtok sem samo spihal s kompresorjem in zadeva je spet tako kot mora biti.