P: Xsara Picasso 2.0 HDi exclusive

Začel/a Veloce, Oktober 15, 2012, 12:33:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Prodam dobro ohranjeno Xsaro Picasso, letnik 2005 s pravo exclusive opremo. Avto ima veliko opreme:

- stekleno električno pomično panoramsko streho
- usnje
- park senzorje
- original platišča
- tempomat
- original zatemnjena stekla
- ,......

Avto je lepo ohranjen. Prevoženih ima 138.700 km. 20.000km nazaj je narejen glavni servis z menjavo zobatega jermena, napenjalcev, vodne črpalke,....

Cca 7000km nazaj je narejen oljni servis z menjavo vseh filtrov. Avto je italijanski.

Na avtu so še dobre zimske gume.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6554560&show=1

Cena je malo visoka, ker avto niso neka mutna posla, ampak ni zadnja.

5.700,00€.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

xpuser

Lepa, kaj je bilo potem z motorjem?
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=9186
Steklena streha in toča se obnese?

Veloce

Motor dela OK, potrza minimalno na določenih obratih. To se zgodi po mestu pri niskih brzinah. Naročen sem za čiščenje EGR ventila in da nabavim še dodatek pri Arčonu - BOSCH servis.

Steklena streha očitno drži. Avto je bil kupljen v Ljubljani, kjer je pogosto toča. V Sloveniji je že nekaj časa. Drugače pa imam jaz kasko, tako, da me sploh niti malo ne skrbi.:BigThumbs:

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

hladilnik

Steklene strehe, sibedahi na osebnih avtomobilih prezivijo cca. 2x visji udarec toce po domace kot pleh. Ker je kaljeno steklo. Potem seveda steklo poci in ga je tezko popravljat, ampak toca v velikosti oreha recimo ni noben problem. Se odbija kot pingpong zogica, medtem, ko ga pleh dozivlja bolj zalostno.

Sem imel dva taksna avtomobila in raziskal zadevo do potankosti :D

xpuser

Citat od: hladilnik;143025Steklene strehe, sibedahi na osebnih avtomobilih prezivijo cca. 2x visji udarec toce po domace kot pleh. Ker je kaljeno steklo. Potem seveda steklo poci in ga je tezko popravljat, ampak toca v velikosti oreha recimo ni noben problem. Se odbija kot pingpong zogica, medtem, ko ga pleh dozivlja bolj zalostno.

Sem imel dva taksna avtomobila in raziskal zadevo do potankosti :D

:emot112:

@Veloce
je bil že kakšen klic glede na to da je šel benz gor.

Veloce

Itak, da ne. Ker se mi s prodajo ne mudi, sem dal malo višjo ceno, ampak ko najdem kaj zanimivega za zamenjavo, bo cena nekaj nižja. Iščem pa C8.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

sušo

Srečno s C8.

Jih je na trgu kar nekaj ampak so načeloma vsi "kar nekaj"

Zelo težko bo. Tud jest bi mel "osmico" pa se zezam že lep cajt.

hladilnik

Kaj je narobe s C8 oziroma zakaj je tezko dobiti dobro?

Citroenovc

Èe mene, kot C8 laika vprašaš - v SLO je bilo bore malo prodanih. Na prodaj so v glavnem uvožene - in to take z muchos km. Oz, ki so bile itak razni taxiji pa rentacarji pa to ... Skratka - nadpovprečno zmahani.
OK

LP
Primož

Veloce

C8, Ulysse, Lancia Phedra, P807,.....kar pride.

Nekaj vglavnem bo. Sej XP mi je zelo všeč, ker je za po mestu zelo okreten, zelo varčen nasploh in pa kar se tiče mehanike izredno kvaliteten, ampak prtljažnika ima pa zelo malo. Niti otroško kolo ne gre noter. Prej sem imel Ulysseja in sem bil zelo zadovoljen s prostornostjo.

Se mi pa ne mudi. Ko bo, bo!

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

sušo

Uh ja.Enaka zadeva tudi pri nas.
Smo imeli Evasiona. Ga hoteli zamenjat za C8. Kateregakoli sem šel gledat je blo vse na glavo. Se odločili za C4 GP (kao grand je pa ja velik) in se je izkazalo da je premajhen. Zdaj vozimo C4 in iščemo C8 naprej.

Veloce

C4 Grand picasso sploh ne pride v poštev, čeprav je hudičevo lep!

Edino C8 ali še raje Ulysse, ker mi je od teh četverčkov še najlepši. čeprav gledam tudi to Phedro. Pa še prodajalec je menda zaupanja vreden, kot berem po forumih.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5894392&show=1

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Godfather

Koliko bi bila zadnja cena za vašo Xsaro Picasso? Lahko mi sporočite na zasebno sporočilo.

Veloce

Najbolje, da sami date ponudbo na moj P.S,.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Godfather

Ne morem oddat ponudbe, za vozilo katerega si sploh nisem ogledal v živo. To bi bilo nerealno in nepravično, se vam ne zdi? Ravno zaradi tega sem vas povprašal o vaši ponudbi, da vidim ali sploh "sežem" tako visoko.