C2 by Ditrich

Začel/a Ditrich, Avgust 17, 2012, 03:56:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ditrich

Pa še moj malček.. Sicer sem lastnik šele dobre tri tedne, ampak je pa ljubezen na prvi pogled.. ;)

LP Sandi

garac

lep avto in lepe slike, ne vem zakaj so C2 tako hitro nehali prodajati in izdelovati, saj je še zdaj zelo všečen model. Veliko manj napihnjen in kičast, kot ds3.

A to je garažna hiša na Brniku?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Ditrich

1. Se strinjam.. Glede napihnjenosti in vsega.. Lahko bi naredili verzijo dve..
2. Da.. ;)

LP

Xandrej

Lep avtek, lepe slike! Jaz bi dal edino še zgornje pokrovčke ogledal v barvo vozila. Èuvaj ga!

Gox

Lep avtek :emot112:

Pa slike so super, prav profi :BigThumbs:

gule

Fotografije zelo dobre-profesionalne...avto prelep...res škoda, da se več ne izdeluje...mislim, da temu botruje Peugeot, ker se njegovi 3 vr. modeli, pol ne bi prodajali...

dexterboy

Uf uf, tole pa je lepo spedenano avto(ček), brawo!
Smem povprašati, kje pa je tole slikano? Ker tole pa je pravi okoliš za delanje slik. Veliiko prostora, oštevilčeni drogovi, stekla, ki zgolj delno prepušča svetlobo... res hudo.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Ditrich

Hvala..

V prihodnje se obetajo še nove vzmeti (cca. 2,5 do 3 cm nižje) in nova ogledala, oziroma kot je kolega omenil, zgornji pokrovčki v barvi vozila.. Pretiravati ne mislm.. ;)

LP

Xandrej

No daj še ga spusti pa ta ogledala pihni v srebrno pa potem fertik, da neboš še kaj drugega delal! Tak je najlepši! Slike pa so itak svetovne.

Ditrich

Nekaj upgrejda v zadnjih dneh.. Karbon look na zadnjem odbijaču in pokrovčki ogledal v barvi karoserije.. Vse home made.. ;)

Xandrej

Evo vrhunsko! Tablice zalepit gor namesto okvirjev pa zmaga in pusti potem!!! Karkoli boš delal nebo več dobro zgledlo. Pa to karbon folijo tudi nea več drugam limaj... Pusti vrhunski je!!!!

gigo

Madonca kake lepe fotografije. Sam slikal in popravljal?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Ditrich

Hvala...

Andrej> Glede tablic se strinjam.. Vendar ne vem, če zaupam temu angleškemu sistemu.. Vseeno se bom (skoraj zagotovo) odločil za popolnoma prazne (nepopisane) okvirje..
Z karbon folijo sem zaključil, je pa še nekaj modifikacij v planu, vendar zgolj take, kot sem si jih zamislil že pred časom in vem, da meni ustrezajo..
Definitivno ena prvih - podvozje.. Vsaj 50mm, ker tole je preveč terensko.. ;)
Za ostalo pa - bo ko bo..

Gigo> Slike so moje, saj je to moj prvi hobi.. ;)

LP S.

Tiki

Res z okusom zrhitan C2 :emot112:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

MSrougeZX

Kje se dobi ta folija? Da še našega polepim.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil