Koliko je to vredno ?

Začel/a xpuser, September 09, 2012, 07:43:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

Oz. koliko je popravila.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6430716&show=2

Je na drugi sliki zalomljena streha?

zlikovski

Kot zgleda rabiš druga prtljažna vrata, pomoje se ta nedajo več spravit ven, pa odbijač.
Pomojem če je samo to, ene 500€ z barvanjem.

Nevidi pa se če je te stebričke kaj porinilo k zadnjim vratom, ta luft med vrati in karoserijo.

mato

Pa poden prtljažnega prostora in zadnja vezna stena, še kar nekaj stoška in ostale drobnarije. Za 2000€ pa dobiš že kar solidno xsaro, celo v enem kosu ne pa karambolirano.

xpuser

Citat od: mato;140333Pa poden prtljažnega prostora in zadnja vezna stena, še kar nekaj stoška in ostale drobnarije. Za 2000€ pa dobiš že kar solidno xsaro, celo v enem kosu ne pa karambolirano.

Saj, cena se mi zdi pretirana. Èe bi rihtal sam se bi splačalo.

mato

Pa še to verjetno ne. Ni računice.

Jogador

Glede na kilometrino avta, pa da je cena za moje pojme malo navita, pa da 500€ gotovo ne bi bilo zadosti za popravilo, se ti pomoje ne splača. Za tak denar res dobiš xsaro v enem kosu, exclusivko pomoje...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

zlikovski

To ceno sem dal če si dela sam, in samo to kar sem navedo, če je še zadnja vezna stena pa še kakih 150€ zraven.
Ni glih računice, ker kompleten avto stane malo več kot malo večje popravilo.

Imam tudi jaz takega doma z istim problemom, in tuhtam že eno leto kaj narediti, ker drugače je avto tipitop.

frodo1

Brez veze kupovat takšen avto, samo stroške imaš, cena je absolutno previsoka,..
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

alesz

Se človek dandanes zamisli...? tole se je 03leta popravljalo pa še izšlo se je...

xpuser

Citat od: alesz;140354Se človek dandanes zamisli...? tole se je 03leta popravljalo pa še izšlo se je...

Sej danes se nič ne splača, kolika je realna cena 1800 /3 ?wv

dexterboy

Moji punci se je v naso Xsaro zakantala ena frčatela pa sem se zapeljal do Jerovška da povprašam o škodi, da me ne bi na zavarovalnici žejnega čez vodo. Pa je naša imela SAMO odbijač polomljen, nič vdrto, pokrov prtljažnika je imel zgolj udrtinico dolžine tri centi in dva milimetra globine pa so mi že rekli, da se ne vidi, dokler ne da odbijač dol, ampak če je vezna stena počena je TOTALKA.
Poglejte si še enkrat slike v linku pa seštejte ena in ena.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

xpuser

Citat od: dexterboy;140396Moji punci se je v naso Xsaro zakantala ena frčatela pa sem se zapeljal do Jerovška da povprašam o škodi, da me ne bi na zavarovalnici žejnega čez vodo. Pa je naša imela SAMO odbijač polomljen, nič vdrto, pokrov prtljažnika je imel zgolj udrtinico dolžine tri centi in dva milimetra globine pa so mi že rekli, da se ne vidi, dokler ne da odbijač dol, ampak če je vezna stena počena je TOTALKA.
Poglejte si še enkrat slike v linku pa seštejte ena in ena.

Jaz bi sam porihtal, zase.

dexterboy

Po svoje imaš prav, ampak avto je daleč od jurja800, kolikor hoče za njega. Kaj pa zadnja prema? Je kdo pogledal, koliko je lufta pri zadnjih blatnikih?
Zopet tam, kjer smo vedno bili, vsak na svojem bregu reke, brez mosta. Èe je moje, je vredno čistega zlata, kar ni moje, je pa šrot od podna... tole sem napisal brez osebnih pogledov do kogarkoli, zgolj splošna dogma :)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

xpuser

zlikovski

V tem stanju ni kaj dosti več vredna.
Èe porihtaš kot je treba, prideš na ceno rabljenega.