Aditiv za popravilo razpok bloka/glave motorja

Začel/a Jogador, September 04, 2012, 03:44:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jogador

No saj naslov pove, me je kontaktiral en kolega, ima na nissan primeri mini razpoko na glavi motorja, in ker je nova/obnovljena tam od 600€ naprej, ga zanima, če kaj od teh zadev dejansko deluje...

http://www.amazon.com/METALLIC-BLOCK-SEAL-16-OZ-CAN/dp/B000CIPV5E/ref=pd_sim_sbs_auto_3

Recimo ena izmed opcij, berem mnenja, pa so večinoma zelo zadovoljni, vsaj tisti, ki so se držali navodil...

Ima kdo kaj izkušenj s tako ali podobno zadevo?
Jaz sem zelo skeptičen do zadev, ki obljubljajo tako veliko za tako malo denarja, ponavadi je več škode kot koristi od tega, pa na koncu še več stane popravilo...:gimme_money:

Pa če kdo ve, kje bi se to dobilo pri nas, ker sem poklical že precej trgovin, pa nihče nima...

Hvala za info:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

frodo1

Izkušenj nimam, sam pa močno dvomim v popravilo nekih mini razpok na takšen način,..
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

superca13

Pri nas tega ne boš našel. Sem gledal en prispevek na to temo na youtubu.
To je ista finta kot nek tesnilec...kako luknjico morda zamaši, morda še kaj zraven ali pa nič od tega ;)
LP
S

Jogador

Ja saj pravim, meni so ti aditivi samo pesek v oči...

Problem je, ker je glava baje spustila nekje znotraj, in v naši kokoški nismo našli enega, ki bi to bil sposoben popraviti, zvedel sem za nekoga v ZG, baje lahko popravi, samo je spet cena vprašanje.
Idealna rešitev bi bila,da osvežim svoje zarjavelo znanje italijanščine in se odpeljem iskat po odpadih tam drugo glavo, samo spet ni garancije, da bo glava cela, pa še ta motor je zelo redek, sploh v evropi.

Bomo verjetno poskusili s tem aditivom, pa potem naprej.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3: