Serija A, gremo v Maribor!?

Začel/a sasaljut, September 01, 2012, 08:57:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Lenko

Menim da redarji ne bodo točno ločili kaj je certifikat in kaj pomeni če imaš v prometno vpisan starodobnik. Bistvo bo da imaš vsaj eno od teh dveh stvari.

2sv

zanimivo a kdo od vas vedno sabo certifikat nosi jaz namreč ne

Zeko124

kot sem že rekel, na drugi strani drave pa industrijska cona ;). Debilno...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Še nekaj ste izpustili datum doloæila oz obdobje ki je 5 mesecev na leto v največji kurilni sezoni. Konc koncev to pomeni da je zadeva odprta za vse skoraj razen za avte ki niso starodobniki.

Mamo pa 40 let stare avtobuse ko se za njim  peljam s skuterjem se zadušim! Sicer pa roko na srce v MB nikoli ni gneče in v zivljenju nikjer nisem stal več kot 5 minut... Tak da skozi mesto oz kamorkoli prideš v rekordnem času...

zlomjo

Na podlagi česa ti pa vpišejo v prometno starodobnik?

dyfan

Citat od: zlomjo;139853Na podlagi česa ti pa vpišejo v prometno starodobnik?
Na ta način:
http://www.amzs.si/si/490/Starodobna_vozila.aspx
Lep pozdrav!

mickolino27

Tocno tak kot je nekdo zgoraj napisal, idiotizem lokalnega "serifa" in njegove debilne ekipe, mamo avtobuse letnik 1973, ce dva nehata vozit lahko vsi ti avtomobili sedem let po MB vozijo pa bo manj skode....da ne govorim o tem da bi v bistvu morali preverjat koliko se kdo po MB vozi, sam se recimo peljem po Koroski cesti iz centra zjutraj in pridem zvecer tam domov, ce se nekdo z avtom z manj emisijami cel dan fijaka po podobni poti po mestu sigurno naredi vec skode kot jaz.....da ne govorim o tem da bi v tem primeru obcina morala dati subvencijo kakih 15 jurjev za vse ki kupijo nov avto.....B A N A N A L A N D s kretenoidi na mestni obcini.......pa se nekaj...v bistvu na tehnicnem merijo ce so izpusti v normalnih mejah, ni res? Se pravi placam tehnicni pregled, cestnino, registracijo ker ima moj avto izpust, ki je v predpisanih mejah, potem pa se najde debil ki mi bo prepovedal voznjo po mestu zato ker imam avto s prevec izpusti?! DEBILI OD DEBILOV....JAO....

sasaljut

Jaz mislim da je to začetek.. Kmalu bodo tudi druge občine sledile temu primeru. Kapitalizem ima za cilj da spodbujati rajo k trošenju, tudi ko to ni potrebno (ko imaš star, a delojoč avto te "silijo"- kupi si novega..) in tudi ko nimaš glih keša (najemi kredit, naredi hipoteko)...

Xandrej

Citat od: sasaljut;139918Jaz mislim da je to začetek.. Kmalu bodo tudi druge občine sledile temu primeru. Kapitalizem ima za cilj da spodbujati rajo k trošenju, tudi ko to ni potrebno (ko imaš star, a delojoč avto te "silijo"- kupi si novega..) in tudi ko nimaš glih keša (najemi kredit, naredi hipoteko)...

Tako je! :emot112:

garac

še vedno pa nekaj ne razumem, a boš moral pokazat prometno ali kako?
kakšna bedastoča je, da imaš clio star 14 let in se lahko pelješ z njim v center, nekdo ima pa starega 15 let sicer enkaj model pa vse in ne sme v mesto?

Kanglera za predsednika, po moje, da je sposoben olimpiado organizirat, ne samo univerziado
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Kakšna pa je razlika med amzs in certifikatom svamz?

janez

Šarca v roke pa postrelt...

Mislim... jebe nas neizvoljena vlada (pa tud izvoljena), jebejo nas občine, jebe nas zgodovina... Glavno da jemo avstrijski jogurt pa si pojemo "Na planincah" sinhronizirano in da nas mučijo na nacionalki s spomini Borisa Kopitarja, na ostalih TV pa z 4 urnimi filmi (realno 1.5 ure ostalo reklame in žrebanje lota) ...

Zeko124

Citat od: janez;139942Šarca v roke pa postrelt...

Mislim... jebe nas neizvoljena vlada (pa tud izvoljena), jebejo nas občine, jebe nas zgodovina... Glavno da jemo avstrijski jogurt pa si pojemo "Na planincah" sinhronizirano in da nas mučijo na nacionalki s spomini Borisa Kopitarja, na ostalih TV pa z 4 urnimi filmi (realno 1.5 ure ostalo reklame in žrebanje lota) ...

OT: Keža, čeprav si očitno slabe volje, si mi enostavno polepšal skrajno zafu*an dan - beri začetek šole; svaka ti da*a!! :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Ah, jest sem prav dobre volje... sem nabral za najemnino in sem dober za en mesec :) Pa še šola se je začela in ni frocovja v trgovini , ko si grem kupit sendvič...