Vlečna kljuka ... vzdrževanje luknje

Začel/a Xandrej, Avgust 30, 2012, 08:48:28 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Citat od: gigo;139571Nimam pripomb čez njo razen ene majhne zadeve. Rje v nosilcu. Kljub temu, da vsake tolko pošpricam z wd-jem al pa malce namastim še vedno rjavi.

Kaj imate vsi ta wd? Pa WD razmaščuje ne pa masti! Namaži s kako tekočo mastjo v sprayu vsake tolko pa bo mir. :BigThumbs:

gigo

Citat od: Xandrej;139583Kaj imate vsi ta wd? Pa WD razmaščuje ne pa masti! Namaži s kako tekočo mastjo v sprayu vsake tolko pa bo mir. :BigThumbs:

A nisem gor napisal, da poleg wd tudi mast namažem?!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

In kaj dobiš če WD pa mast skup namažeš? Efekt ničesa... :BigThumbs:

gigo

Citat od: Xandrej;139600In kaj dobiš če WD pa mast skup namažeš? Efekt ničesa... :BigThumbs:

Pa dobro mož se nikjer nisem napisal, da skupaj mešam. Kaj je luna al kaj?! Miško, enkrat imam pri roki mast, drugič wd.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

vsake toliko dam na vrtalnik okroglo krtačo, pa gas po luknji, potem pa mast, pa vseeno zrusta, res pa je da tistega gumi pokrovčka ne natikam več nazaj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Citat od: gigo;139603Pa dobro mož se nikjer nisem napisal, da skupaj mešam. Kaj je luna al kaj?! Miško, enkrat imam pri roki mast, drugič wd.

XAndrej res je!
Gigo: Jaz sem mojo kljuko malo zanemaril in namazal z mastjo, potem pa še pošprical z mastjo v spreju. Ko sem hotel vstaviti kljuko, se mi je vračala. Potisnem noter, ona se vrne nazaj (stisnjen zrak). Nisem mogel vstaviti. Obrišem strica in teto in na tenko namažem z mastjo. Sedaj je normalno. Res pa nisem poslušal samo z mastjo v spreju.
LP Vntc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Gox

To je mene na AX-u enkrat hecalo .. ko sem malo podmazal, pa se je pol kljuka ven vračala :) Je nisem mogu zataknit, dokler nisem spet vse očistil in na fino samo malo podmazal.

Bi treba nosit košček pancete v predalu :)

Xandrej

No tak sem jaz prebral. No vglavnem point sva dosegla...

:BigThumbs::BigThumbs::emot112:

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

gregor

Grdo, a uporabno.
Tista velika plata je zaščita odbijača, da ti priklop prikolice z naletno zavoro ne useka v odbijač, ko jo odklopiš, pa tudi priklapljanje večje prikolice je dosti enostavnejše, ker greš nazaj tako daleč da rukne, potem pa par cm naprej in si točen. No gre sicer tud brez tistega pleha ampak potem imaš odbijač tak kot jaz.
Imaš kako sliko v večji resoluciji? Se mi zdi al sta res dve vtičnici? Ena 7 in ena 13polna, ali kaj posebnega?

Èe je vtičnica najnižja točka avta, se hitro zgodi, da se polomi ali navzgor ukrivi. Sploh pri hidravličarjih, če ga rikverc parkiraš preko robnika, ko prideš do avta se pa štirje komadi usedejo v avto in šofer spelje preden se avto pobere.

Z luknjami nimam problemov, moji priklopi so fixni.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

ModelJT

Ja sta dve vtičnici, samo večje slike pa nimam. Je pa škoda ker tale kljuka pa res pokvari izgleda avta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Glede na to da ma dve vtičnici, je pripravljen na vlečenje različnih prikolic .. verjetno je vsak dan v akciji ...

tako da dvomim da tega lastnika sekira izgled avta, gleda predvsem na uporabnost.

gregor

Ma zanimivo mi je samo to da ima dve vtičnici, jaz imam na obeh avtih 13polne in kadar rabim 7polno, dam adapter zraven in je.
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61

vinotoc

Èeprav je tema med blodnjami in govori o luknjah, kljukah in vazelinu, vam sporočam, da od 01. 09. 2012 velja naslednja hitrost za nas "prikoličarje":
100 km/h za motorna vozila z največjo dovoljeno maso do vključno 3,5 t, ki vlečejo priklopno vozilo;

Pa ne sedaj nabijat, če lahko v naselju tudi voziš toliko.... :)
Temveč preštudiraj:

http://www.uradni-list.si/1/content?id=109472 in http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=2010109&stevilka=5733

Zanimivo branje vam želim!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

gregor

Vinotoc, hvala za to informacijo. Tudi legalno ne bomo več avtobusom napot.

Spet so mi stroške nardili, zdej morem pa 100 nalepko kupit.
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61