P: citroen xantia 1.9 td karavan

Začel/a tomaz321, Avgust 29, 2012, 01:20:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregor

A se je caddy prodal, da xantia ostane?
Vratne obloge od x2 ima tiki, če jih še ima.
Od X1 so pri meni, vendar sovoznikove ni več, pa tud pogledat bi moral v kakem stanju so.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

isarajli

cady je še naprodaj, xantia ostane zaradi drugih razlogov, sicer danes roma na net ampak za takšno ceno , da mi ne bo žal ,če slučajno gre :)
Tapete rabim bolj zadnje kot prednje, saj sta obe zadnji malo raztrgane.
Aja, prednji sta brez el. pomika stekel (mehansko)
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

gregor

Zadnje so, svetlo sive oz svetlo zelene barve, ne znam točno ocenit :-) Pomik zadaj deluje tudi brez elektrike :-)
Strgane niso, se pa na črni plastiki na vrhu tapete pozna da so bile neke stvari naslonjene(oziroma so še) na tapeto, ker je avto skladišče delov. Èe boš kaj mimo hodil telefonsko tako imaš, samo danes bom šele proti večeru dosegljiv. Slikat se mi jih pa pošteno povedano ne ljubi.
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

isarajli

gregor, se bom en dan oglasil ko bo prilika,pokličem prej.
Mirchi, tomše je obe prodal za 70€, čeprav sem mu jaz ponujal 150. Ima še eno zeleno v konjicah,mu stoji že več kot leto,v dele jo ne da,v celoti hoče pa 150€, verjetno jo bo nekomu prodal za 70, le meni ne. To ma brat od tega ki ma gostilno...
Dans sem mel kupca na dvorišču za 650€ pa se mi je zasmilila, po tem nisem mogel odpret prtlažnika, ko sem se plazil znotraj in odtegoval šravf , mi je že blo mal žal da je nisem dal...po pol ure dela, se spet odpirajo in spet mi ni žal :)
Èe se je kdo naveličal udobne vožnje mu pa za kakšen dan posodim cadyija, po tem se šele zavedeš kakšno letalo je xantia :)

isarajli

:Hammer3: uspelo mi je spet nekaj pokvarit in sicer sem se naslonil na plastičn T komad za vodo, ki se je takoj razletel:Paint-Angry:. odrezal sem cevi in za prvo silo vstavil kovinski t komad, me pa zanima če je nujno zamenjat za original, ker original ima gor čepek za ajnilftat.
bolj kot to me matra firbec z kakšnim čistilom bi odstarnil rjo itd ,ki se je nabrala v ceveh za vodo in verjetno tud v kilerju. Sploh se nebi čudil ,da bi avto lahko kuhal, saj je v teh tankih ceveh velik nesnage   in je pretok posledično veliko manjši...al se spet motim ?
V glavnem : kaj nalit v sistem da to prepuče, in ali menjat ta T komad za original...???

gregor

pri meni je tudi že železen noter.
Ko vodo nalivam v prazen sistem, takrat en šlauhek potegnem dol iz T komada, da gre zrak ven iz glave. Ko avto laufa je tako tolk velik pretok čez te cevke da gre zrak v raztezno posodo.

rja, vodni kamen. ne vem, imam eno čistilo hladilnega sistema doma, sem ga kupil lani konec poletja v GMTju ker so bili problemi s pregrevanjem v hribih oz. s prikolico, ampak ga še nisem noter nalil, ker imam zdaj za prikolico drug avto.
Ti dve tanki cevki sta po mojem samo zato da gre zrak sigurno ven iz glave, ker je to najvišja točka hladilnega sistema. Na priklopih, na glavi, je luknja zelo majhna, da je pretok omejen.
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61

isarajli

aha, fajn, pol mi ni treba iskat original cevi...za čiščenje sistema se bom pa jutri posvetoval z mehanikom, ker mislim, da če karkoli vlijem notri, ne bo problem rešen, dokler nekje to svinjarijo ne odtočim.
Sem pa ugodno našel zadnje luči od novejšega modela (bele) in če uspem jutr šibam po njih.
sam ne okol govorit.

isarajli

bom nadaljeval kr tu ,da ne odpiram nove teme.. ko dam kontakt se sliši neko brenčanje (tudi med vožnjo) v armaturki tam nekje pri uri, pa nimam pojma kaj bi blo.

Jogador

Citat od: isarajli;140762bom nadaljeval kr tu ,da ne odpiram nove teme.. ko dam kontakt se sliši neko brenčanje (tudi med vožnjo) v armaturki tam nekje pri uri, pa nimam pojma kaj bi blo.

Da ni to mogoče senzor notranje temperature zapacan? To je edino, kar mi pade na pamet...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gregor

Tako je, pri senzorju je mini ventilator.
Evasion 2.1TD 1999
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61

dexterboy

S čem ga moraš podmazati, da neha brenčati? Ker WD40 zagotovo ne pomaga :(
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

isarajli

Jogador

Citat od: isarajli;140770upam da ni treba razdret amarturo

Zaman upaš... razen še ga boš od zunaj s čim našprical, samo dvomim, da bo pomagalo...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

mirchi

Probaj ga spihat s kompresorjem pol pa malo maxibrila not
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!