P: citroen xantia 1.9 td karavan

Začel/a tomaz321, Avgust 29, 2012, 01:20:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pehorunkl

Citat od: Romzi;143834Bo pa treba poservisirat zavore, ker so res slabe, pa par potegov s čopičem, avto ima par prask, vendar nič resnega.
Kaj več pa ko jo poslikam.
Kar se zavor tiče, svetujem kakšne izboljšane, kot pa to kar je original! Kakšne naluknjane itd...... Ta avto si zasluži boljše kot so mu jih namenili!
Pa naj ti odlično služi!
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

isarajli

Men se zdijo zavore v xantii dost dobre , sploh glede na letnik avta.
pehorunkl, lajtngo pa nisi vredu naredu, še kr drži, ti lahk biznisa zmanjka :)
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

gregor

Karavanka ima večje diske od tamalih limuzin (1.8, 1.9td) tako spredaj kot zadaj, zato tudi 14colske felge ne grejo gor.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Romzi

Citat od: pehorunkl;143921Kar se zavor tiče, svetujem kakšne izboljšane, kot pa to kar je original! Kakšne naluknjane itd...... Ta avto si zasluži boljše kot so mu jih namenili!
Pa naj ti odlično služi!

Hjam kaj pa vem, diski so enaki kot na večini C5 mk1 ali mk2 (283 mm, 28 mm debeli), meni se zdijo kar konkretni. Precejšna redkost za Xantie kolikor sem uspel videt po katalaogih in pri spletnih trgovcih. Sem se pa danes malo povaljal pod avtom in so kot kaže vodila pri zavornih čeljustih zasvinjana in bo treba razdret in očistit pa bo najbrž že to v redu. Se čuti da je avto nekaj časa stal.
Jah nič, malo bo treba še potrpet za servis, pol pa bo. Slike bodo ko se tole deževje nemarno izščije

gregor

Ti na hdiju imaš 266x20

Največje, 288x28 imajo V6ke, novejši TCTji ter 1.9TD z avtomatskim menjalnikom.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Romzi

isarajli

tale moja gara me mal mal za norca, včeraj je delovalo gretje samo na auto in še to zelo slabo, tako ,da se brez brisanja šajb nisem pripeljal domov. sedaj ventilator dela samo na auto in na ful, vmes pa spi. Zgleda ,da se bo potrebno lotit konkretne prenove, sam ne vem kje začet :(

Romzi

Ker dež nikakor ne poneha - evo 2 fotki umazanega avta od danes:

Za kaj več pa ni bilo cajta, ker sem še dopoldan finiširal tole:

Romzi

Se komu sanja, zakaj se na forumu ne vidijo direktno fotke?

ModelJT

Sem probal pa res ne pokaže. Drugače pa lahko slike naložiš tudi direktno na forum. Ko odpreš okno za pisanje greš malo nižje in ti tam piše uredi priponke, klikneš in naložiš slike.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Romzi

Citat od: ModelJT;144608Sem probal pa res ne pokaže. Drugače pa lahko slike naložiš tudi direktno na forum. Ko odpreš okno za pisanje greš malo nižje in ti tam piše uredi priponke, klikneš in naložiš slike.
Sej prilepim kodo za forum: "img" med oglatimi oklepaji in vse ostalo ....
Sem pa opazil da imam levo spodaj napisano:

[IMG]koda - izključeno
Lahko to sam nekje vključim ali mora moderator?

Romzi

Citat od: ModelJT;144608Sem probal pa res ne pokaže. Drugače pa lahko slike naložiš tudi direktno na forum. Ko odpreš okno za pisanje greš malo nižje in ti tam piše uredi priponke, klikneš in naložiš slike.
Mah, samo da vem da ne dela (in da ne delam česa narobe), saj slike lahko še vedno vsak vidi, samo mal je treba klikat...

MSrougeZX

Jaz bi pobarval tisto kar je črnega na pragovih...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Romzi

Ja tisto ne zgleda kaj prida. Je sicer samo zaščita in je sicer vse celo. Bomo porihtal, sej ima še par odrgnin po odbijačih, pa okrasna letev na voznikovih vratih je en mal odstopila.

isarajli

na moji je tud izolacija po pragih, ampak me ne moti, če prebarvam, se ne bo nič bolje peljalo.