LEXIA 3

Začel/a abuser4, Avgust 20, 2012, 05:40:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

abuser4

Pozdravljeni,

si je kdo kupu LEXIA 3 diagnostiko za domačo uporabo?

Lp

zlomjo

Jaz imam kitajski ponaredek in sem skakal v luft od veselja, ko sem si vklopil tempomat na berlingiču. Nabavil sem ga iz jeze, ker mi hotel pomagati Citroen Koper, niti niso znali pomagati nekateri lokalni majstri. Pa sem jim bil pripravljen plačati tudi 100 €.

zlomjo

Aja pa da ti še povem, da si falil rubriko s tvojim vprašanjem.

abuser4

Ja sm vidu, se opravičujem. Sem se preveč na C4 picasso skoncentriral ;)
Tema pokriva res širok spekter.

Jaz tud razmišljam, da bi kupil. Kaj si pa kupil od kitajcev in kater SW uporabljaš? DiagBox?

zlomjo

Kupil sem iz spodnjega linka:
http://www.obd2obd.com/lexia-3-v47-citroen-peugeot-diagnostic-pp2000-v23_p36.html
software je pa diagbox, ki sem ga dobil zraven. Vse skupaj imam inštalirano na enemu staremu prenosniku s procesorjem celeron 600.

abuser4

Aha, jaz gledam trenutno:
ebay1
ebay2

Sicer zdej ne vem kako je glede teh verzij. Lexia V48 a se da to upgrejdat?
DiagBox je SW in verjetno ni problema glede updejtanja.

Ja baje zadeva deluje samo na WinXp, a si probal kak VMWARE?

vsx

Pri tistem v prvem linku manjka na slikah grelni modul.

LP

zlomjo

Saj sem rekel, da poganjam na stari mašini in kaj drugega kot tiny xp ne pride v poštev. Berlingo 3 in c4 picasso se odzivata normalno.

abuser4

alesz

CitatSaj sem rekel, da poganjam na stari mašini
Samo potem se ti sistem že samo zaganja 2,5 minut.....in ne moreš biti ekonomičen,če na forumu berem,da mu je v dveh minutah priključil in stestiral:take_picture:

vsx

Citat od: abuser4;139128Grelni modul?

Na to misel me je navedel podatek, da ima modul porabe 220W.

Seveda pa lahko tudi živim v zablodi ...

LP

zlomjo

Jaz sem si kupil Lexio, ker mi ni nihče hotel aktivirati tempomata. Lexio pa uporabim približno vsake 3 mesece 1x, bom pa v kratkem inštaliral Diagbox na 1 hitrejši prenosnik.

abuser4

Diagbox najdeš kje na netu...

abuser4

Citat od: vsx;139139Na to misel me je navedel podatek, da ima modul porabe 220W.

Seveda pa lahko tudi živim v zablodi ...

LP

Vprašanje če je podatek pravilen. Boma pa prav izmeril porabo tega modula, ko ga dobim v roke oz kupim.

ervo66

Pozdravljeni
Zanima ce je kdo ki ima program iz primorske,imam par stvari za spremenit....CD changer,izbrisat senzorje tlaka in aktivirat luci da gorijo nonstop...
Hvala