saxo 1.6 16v cuka

Začel/a smuky, Avgust 17, 2012, 12:50:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

smuky

Pozdravljeni
imam sledeč problem, avto mi skos cuka, ko je prižgan, tudi če samo stoji na mestu...med vožnjo cuka (komaj speljem) in je čisto brez moči, čim pa avto poženem nad 4000-4500 obratov se pa avtu naenkrat "strga" in vleče kot da ni nic narobe....sem ga peljal na citroen servis, pa so rekli da so verjetno sle šobe, medtem ko so rekli da so svečke in vžigalna tuljava vredu....samo pravi da je take šobe zelo težko dobiti oz preizkusa ce pase od katerega drugega avtomobila gor...sedaj me pa zanima če ima kdo mogoče naslov oz telefon od (jerrya iz kamnika?!?) da bi magar kar tja zapeljal in bi se zmenil?  ali pa vsaj kakšnega takega da bi mi to kvalitetno porihtal in čim hitreje seveda?

lepo prosim za odgovor
LP Rok

Dragan3

prvo probi dat nove svečke in novo cinšpulo (užigalno tuljavo) ce ni bolš pa probi dat šobe na ultrazvočno al kakorkol čiščenje je. ker računalnik ne pokaze ce je cinšpula hin usaj pr men ni...

smuky

ja svecke so ble ze menjane 2 mesca nazaj, pa so jih zdej tut probal zamenat, ce je to krivo, pa ni blo nc bols, tut na racunalnik so ga 2x prklopl pa so rekl da more bit šoba...kam pa lohk das to cistt? men so na servisu rekl, da jo more zamenat(js tut pomislu nism da se da spucat), pa je ze dubu 1 šobo od 100KM saxoja pa kao ni pasala gor...a res ni ista šoba za 100KM oz 125KM saxoja?

dvorjan

Verjeto ni ista, saj 125 KM ob polni obremenitvi popapca precej vec bencina. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

xpuser

Za test bo vredu.
Šobe čisti + naredi test pretočnosti eden na vrhovcih za mali denar.

smuky

kje pa so sploh ti vrhovci? okolica lj?
Ampak tudi nwm kako naj jih tja pripeljem, ker neupam iti nikamor z avtom, ker se bojim da bi po moznosti se kej druzga unicu s tem ko bi se vozu okol...

xpuser

Citat od: smuky;138769kje pa so sploh ti vrhovci? okolica lj?
Ampak tudi nwm kako naj jih tja pripeljem, ker neupam iti nikamor z avtom, ker se bojim da bi po moznosti se kej druzga unicu s tem ko bi se vozu okol...

Pel k jerovšku.

smuky

avto stoji pr jerovsku ze skor 2 tedna, pa mi se zdej ni nc zrihtu....ceprov je zdele reku, da je najdu ene šobe, pa da naj bi blo u pondelk zrihtano...upam upam :D