Rezervno kolo in dvigalka

Začel/a vapo99, Maj 07, 2011, 11:37:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vapo99

Mene pa zanima, kje se v GP nahaja dvigalka in rezervno kolo.

Gox

Pozdravljen, možno da niti nima rezervnega kolesa, če vsebuje komplet za popravilo predrtih pnevmatik. (kompresor + tekočina)

garac

najbrž imaš zračno vzmeteno zadnjo premo in kot pravi gox nimaš rezervnega kolesa
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

aygo

Citat od: vapo99;99768Mene pa zanima, kje se v GP nahaja dvigalka in rezervno kolo.

Navodila za Citroene:

http://service.citroen.com/ddb/code/index_sl_si.htm
[SIGPIC][/SIGPIC]

vapo99

Našel vse. Najlepša hvala za odgovore.

niki001

zanima me ,če ima kdo za prodajo oziroma bi vedel kje se kupi rezervno kolo za c4gp, 17 col ne najdem felge nikjer - kovinske! imama pa gume letne in zimske 17  pa še dve zimski viška tak da nebi rad kupil še druge gume ampak bi te porabu!Ni pa mi jasno zakaj ni rezerve v primeru da si presečeš gumo si v trdi temi!!!

ModelJT

Citat od: niki001;136444zanima me ,če ima kdo za prodajo oziroma bi vedel kje se kupi rezervno kolo za c4gp, 17 col ne najdem felge nikjer - kovinske! imama pa gume letne in zimske 17  pa še dve zimski viška tak da nebi rad kupil še druge gume ampak bi te porabu!Ni pa mi jasno zakaj ni rezerve v primeru da si presečeš gumo si v trdi temi!!!

Verjetno imaš tist paket za popravilo gume.
[SIGPIC][/SIGPIC]

niki001

paket imam ja sam da to je pa luknjico, kaj pa storiti v primeru da jo presečeš na poti na morje z malimi otroci in polnim avtom prtljage? potem si lahko kupim novo felgo in guma na hrvaškem da se lahko vrnem domov?

garac

to so res blesave fore, lahko bi vsaj zasilno rezervo vgrajevali
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xpuser

Citat od: niki001;136444zanima me ,če ima kdo za prodajo oziroma bi vedel kje se kupi rezervno kolo za c4gp, 17 col ne najdem felge nikjer - kovinske! imama pa gume letne in zimske 17  pa še dve zimski viška tak da nebi rad kupil še druge gume ampak bi te porabu!Ni pa mi jasno zakaj ni rezerve v primeru da si presečeš gumo si v trdi temi!!!

Asistenca... 16 ne gre gor ?

niki001

verjetn da gre sam mam 4 kom letne 17 col pa 6 kom zimskih michelink novih isto 17 zaj pa naj za rezervo grem še kupit 16, to se mi pa res ne izide

gule

Citat od: niki001;136463verjetn da gre sam mam 4 kom letne 17 col pa 6 kom zimskih michelink novih isto 17 zaj pa naj za rezervo grem še kupit 16, to se mi pa res ne izide

Pa si probal dati eno 17 colsko v tisto luknjo v prtljažniku, a se sploh, da stlačit notri?:bombs:

niki001

v takem kuferanu se za dalšo progo sigurno najde prostor za kratke relacije pa je ne potrebujem, problem je tujina

dvorjan

Ja, niki, dobrodosel v 2012. Tako pac je. Ja, vem, slab odgovor, ampak ... resnicen. Pac daj se gumo (na platiscu) v prtljaznik, ce te to skrbi in je. Pa stresni kovcek na streho, ce ni dovolj prostora za vso kramo. Ali pa zenski pa otrokom dopovedat, da je varnost bolj pomembna od kaksne igrace. Vse se da ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

jelenko

c4 gp ki ima zadaj za vzmetenje zračne blazine ima na mestu kjer imajo gp-ji s klasičnem vzmetenjm rezervno kolo "prišraufan" kompresor...tisti komplet pa je res samo za "lažje" oblike "gumi defekta"...če pa si presekaš gumo se pač moraš nekako znajti sam...no in ponavadi se ti to zgodi ko greš na morje,nekje na avtocesti,v temi za nameček pa še pošteno dežuje,polek tega pa sta še otroka tečna da o dragi sploh ne govorimo...