Fuel shark - varčuje s gorivom

Začel/a visar, Julij 27, 2012, 09:30:23 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

visar

Super končno nekaj pametnega.... enostavno vtakneš v faracajg in poraba goriva gre dol za 30%................
Edino kar je, kupiš napravico, vštekaš in že je avto manj lačen.
http://www.5starshine.com/info-fuel-shark-gas-diesel-saver.html

Sedaj pa zares.

Kje se dobi folk k temu res verjame.
______/\\______
______/\\______

Jogador

Nabavil bom razdelilec za 12v vtičnico in nabavil 4, pa jih bom vse vklopil...
Na pumpi bom moral bencin vračati, ne kupovati...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

frodo1

Citat od: Jogador;137311Nabavil bom razdelilec za 12v vtičnico in nabavil 4, pa jih bom vse vklopil...
Na pumpi bom moral bencin vračati, ne kupovati...

Razmišljam enako kot ti, tudi jaz bom to naredil, hahaha...:Funny-Face-1:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

alesz

Ponudba dneva....serijsko izdelujem sisteme za zmanjšano porabo goriva,različni modeli za različne tipe,opcijsko tudi različen prihranek......montaža povsem enostavna z obojestranskim lepilnim trakom pod pedalo plina......na zalogi še nekaj kosov.....jeseni izdelka ne bo več,takrat zaænem izdelovat podobnega,namenjenega dvigu temperature v bivalnih prostorih..............

Lovro

Lažeš - to je sistem od Valea, se vidi podloga. Ta sistem lahko naročim torej tudi v avtoštacuni brez tvoje provizije, lopov!

Vzel bom pa tistega levega, ki bo najbolj pasal pod pedal.

Sem pa nekje prebral, da baje ta sistem vpliva na končno hitrost. Ve kdo kaj več o tem?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jogador

ja, sam sistem je že poceni, služit misliš pa na adapterjih, ki so drugačni za vsak avto, da ne omenjam družin z več avti, da bi bila zadeva vsaj lahko snemljiva in univerzalna...:gimme_money:

Sploh pa ne vem, kaj ima končna hitrost z zmanjšano porabo goriva, saj že vrabci na veji čivkajo da je končna hitrost odvisna od teže in moči motorja ter zračnega in kotalnega upora, pa gravitacije, pa centripetalne sile... Kdo je kje kak bencin omenjal? To je samo zato, da klima ne crkne med vožnjo...:BigThumbs:
"Watch this..."

dexterboy

@alesz, nam xsara doma kuri med 9 in 10, tako, da bi jaz to krvavo potreboval, če je možno, bi vzel kar vse tri kose, ako pa je kakšen slučajno rezerviran, pa ponujam dvojno ceno zanj!
Kako že pravijo; zadovoljni kupec nakupuje dvakrat, ne samo enkrat :)

@Jogador; klima kuri 10% moči motorja med vožnjo, ampak zato avto manj gre in če nekaj tudi manj gre je logično, da manj pokuri, mar ni tako? Zato ima moj sodelavec v čopiču HDI klimo skozi na avto, pa dela vedno 1000 km s tankom. Poraba se mu dvigne pa le pozimi pri minus temperaturah, ko klima ne more delovati.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Jogador

Citat od: dexterboy;137322klima kuri 10% moči motorja med vožnjo, ampak zato avto manj gre in če nekaj tudi manj gre je logično, da manj pokuri, mar ni tako? Zato ima moj sodelavec v čopiču HDI klimo skozi na avto, pa dela vedno 1000 km s tankom. Poraba se mu dvigne pa le pozimi pri minus temperaturah, ko klima ne more delovati.

Eh vidiš, s te plati pa nisem gledal... Od danes naprej je v bjondi klima na ON, pa ventilator na avto, pa se mi bo poraba dvig... ups, padla na cca 6,5l/100km...:BigThumbs:

Aja @dexter, uni korejec hyundai je izdihnil po ene 4ih filmih:breaking_pc:
Se bom vrgel v stroške in dal 40€ za novega, ti me boš pa enkrat povabil na 0,5L Zlatoroga:BigThumbs:
"Watch this..."

dexterboy

@Jogador, mi je prav žal, pivo imaš seveda v dobrem. Èe se boš vrgel v stroške, dobiš za 40 rabljen WD TV Live, je veliko manjša škatlica. Ne vrti plošče, dela pa vse preko USB in novejši modeli imajo celo mrežni vmesnik...
P.S.to ne vrti več plošč ali je tudi USB crknu?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Gox

Citat od: visar;137309Super končno nekaj pametnega.... enostavno vtakneš v faracajg in poraba goriva gre dol za 30%................
Edino kar je, kupiš napravico, vštekaš in že je avto manj lačen.
http://www.5starshine.com/info-fuel-shark-gas-diesel-saver.html

Sedaj pa zares.

Kje se dobi folk k temu res verjame.

O tem "dildotu" je bilo govora danes zjutraj na Radio1 ... točno se ne spomnem o čem so govorili ... vem pa da je bilo zabavno ... :)

CitroX

Sedaj pa eni že pretiravate.
Kako lahko govorite, da bi priklopili cel kup teh napravic?
Malo preračunajte: 4 x po 30% znese 120%.
To enostavno ned vožnjo ni mogoče izvesti, ker bi potem morali avto priključiti direktno na črpalko, ker bi bencin že ven iz rezervoarja sekal. To ni hec. Kje za vraga bi tako dolgo cev dobil, da se potem v službo pelješ, saj ne moreš bencina kar ven zlivati.
Naprava je sicer kul, samo kam naj potem z vsem tem bencinom???
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

zlikovski

Kaj vse si nezmislijo, naivneži pa kupujejo.

CitroX

Citat od: zlikovski;137356Kaj vse si nezmislijo, naivneži pa kupujejo.
Kako to misliš??
To se ful splača.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Zeko124

Pa še taka lepa lučka sveti... hehe
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Pyr0Beast

A bodo za te zadeve kaj talal eko-subvencij ? ??
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...