Štajerci,0.50€/km, ipd.

Začel/a gregor, Julij 24, 2012, 06:21:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deuche

Citat od: pehorunkl;137151No, vsekakor je treba vzeti v obzir, da so cene storitev pogosto trgu primerno naravnane (socialno, ekonomsko stanje prebivalstva, brezposelnost, potreba/povpraševanje/razpoložljivost).

Runkl, tole ni opravičilo, da se vozi pod lastno ceno in prevoznik sofinancira prevoz naročniku. Je bolje parkirat in tisti svoj delež obdržat, samo to vam tam gor ne pride od nekje do nekje. In damping delate povsod v prevozništvu, gradbeništvu, strojegradnji itd.

Bi bil zelo vesel, če se ta off prestavi v novo temo in israjli napiše izračun, kako se da s tako priložnostno uslugo kot je reševanje/avtovleka in 0,52€ preživet.

Mogoče pa israjli sabotira švabom avtomobile pri nas in vrti po 15000km na mesec, pa lahko odlično služi.

Xandrej

Prijatelj ti nekje malo v oblakih živiš se ti ne zdi?!?!?!? Edina firma ki je preživela od vseh v MB je Livarna pa še ta životari... Ljudje delajo samo da delajo mogoče se ti ne zdi da vsaj nismo lenuhi ha? TAM, elektrotehna, Elektrokovina, Metalka, Jeklotehna, Merinka, TVT itd itd... prijatelj v teh firmah je bilo zaposenih 10 000 ljudi... 15 let nazaj!!!

kaj pa bi ti rad pa nevem. če delaš v dojčland pa hodiš sem na dopust pa se hecat s tvojimi € pa tukaj asa pičit po sloveniji pol si se malo zmotil... seveda da se vsak znajde kako se lahko kot si se ti ampak ljudje nimajo takih možnosti kar odit pa bit... Tak, da daj malo se spusti pa ne žali ljudi vsepovprek...

Tak zdaj pa navali!

Xandrej

Aja mogoče med sabo včasih kdo komu naredi uslugo pa se mu je ponudil in to edini!!! Zdaj pa pljuvate po Israilu kak je to možno da za taki dnar vozi... svaka vam čast.... :argue1::argue1::argue1:

tomaz555

Bravo Xandrej, končno se strinjava. Sploh pa imamo pri službenem kombiju kilometrino 0.50e. Zgleda , da šef strankam subvencionira prevoz. lp

deuche

@Xandrei, vidim, da veš o meni več kot jaz sam, pa me še nikdar videl nisi. Dojčo nima smisla mešat, ker pač glede na na delo tega ne morem pripeljat v domačo garažo in pač hodim za njim. Èisto možno je tudi, da imaš ti v SLO več prihodka kot jaz tu gor, ker so razlike daleč od tistih, ki si jih predstavljaš ti in večina.

@tomaž, mešaš kombi in avtovleko, kjer je skupen samo izpit in nič drugega. Avtovleka je že v osnovi vsaj 100% dražja za nabavo kot isti kombi kateri je vzet za osnovo. Avtovleka dela običajno sorazmerrno malo (glej prevožene km rabljenih), kombi naj bi imel posel in dečki (poznani) pičijo tudi krepko čez 1000km dnevno (tahota ni). Leto dni star kombi z 150.000km ni redkost in se stvar z 0,50€ izide zelo lepo in tudi, ko je ura v igri potegnejo bistveno več.

Sem že napisal, naj šefi prestavijo v novo temo in potem, da vas vidim z izračunom, ne pa tralala na pamet.

isarajli

deuche. samo zate : BREZ KOMENTARJA!
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

garac

Pospravite temo sami, nimam se več volje ukvarjati z Vami, vedno eni in isti pacienti.
Mogoče si bo vzel čas Gigo, ali Gox, morda še nista obupala nad vami.

Po drugi strani naj si ostali člani preberejo in ocenijo, kakšni ljudje ste.
Morda se motim, ampak prav veliko uporabnih nasvetov, ki bi bili članu s problemom v pomoč nisem prebral.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sop

hahahaha...

bravo @garac!

sicer pa priporocam poslusanje besedila http://www.youtube.com/watch?v=vUsv4Lb7EQs
p.s. tut js sm stajerc in zdej napisem post, ker je pod drugo temo:)

deuche

Citat od: garac;137213Pospravite temo sami, nimam se več volje ukvarjati z Vami, vedno eni in isti pacienti.

Morda se motim, ampak prav veliko uporabnih nasvetov, ki bi bili članu s problemom v pomoč nisem prebral.

Baje, da beseda FORUM, v dveh časovnih obdobjih pomeni dve različne stvari. Očitno si nekateri to besedo v primeru Citroenar.eu razlagamo po novejši različici, vsaj največji šef, če ne vsi, pa po starejši varjanti. To je seveda moje laično mnenje, ki pa glede na moje izkušnje odraža dejansko stanje.

Prejšnja tema je sicer zašla, vendar, ni ne prva ne zadnja, tako na tem forumu kot na vseh ostalih (tudi tistih, na katerih ni mene in xandreia). Hvala tistemu, ki jo je pospravil, čeprav nima več smisla, ker so se modreci, ki radi govorijo na pamet, brez dejstev in argumentov, sicer pod pretvezo pametnejšega, ki popušča podelali v hlače in si ne upajo vreč številk, oz. dejstev na mizo. No, morda pa gre  za poslovno skrivnost, ki jim ni v interesu za objavo...

frodo1

Citat od: garac;137213Pospravite temo sami, nimam se več volje ukvarjati z Vami, vedno eni in isti pacienti.

Sprašujem se zakaj je potem forum, če človek ne sme izrazit svojega mnenja, ni pa lepo tole kreganje, pa deljenje na Štajerce in ostale. Pač prav je kakšno dejstev tudi podkrepiti z dokazi, pa vsega tega ne bi bilo. Je pa res, ko pride do nesporazumov, da hoče imeti vsak svoj prav, četudi ugotovi, da to ni tako, pač taki smo Slovenci, l.p. :Hammer3:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Lovro

Pa saj meni se ni zdelo, da se Deuche res kaj krega... Po mojem ste malo preveč zagrabili za to temo.:argue1::Hammer3:

Itak pa so, vsaj po prvem vtisu, vsaj tisti tukajšnji akterji, ki sem jih v živo spoznal, čisto v redu fantje... (ok, resnico vedo le njihove žene, punce itd.  he he).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)