Menjava "kugle" na c5 letnik 2001

Začel/a matejko, Julij 16, 2012, 08:39:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Ja nažalost ker je ta reservar nekak sprešan skupaj iz dveh plastik pa pride do pritiska pa po šivu pokne ... Pol veš kako maš tam... Jaz vedno ko spreminjam višino, spustim, dvignem odvijem rezervar... Jebat ga... Ne gre se za rezervar ampak za tisto sranje ko to vseka kako mora bit pol noter pod motornim pokrovom, da te srat...

stricjaka

Citat od: Xandrej;137326Ja nažalost ker je ta reservar nekak sprešan skupaj iz dveh plastik pa pride do pritiska pa po šivu pokne ... Pol veš kako maš tam... Jaz vedno ko spreminjam višino, spustim, dvignem odvijem rezervar... Jebat ga... Ne gre se za rezervar ampak za tisto sranje ko to vseka kako mora bit pol noter pod motornim pokrovom, da te srat...

Tale zadevšna okol hidravličnega rezervoarja je kr molto complicata. Poglej temo MECHANIC BOOK C5 od strani 300 dalje. Me je kr strah ko to preberem. Dolivanje in/ali spraznevanje ter odzračevanje brez Proxie oz. Lexie in spec.orodja (ki verjetno poskrbi za predtlak v rezervoarju) bi naj bilo prohibited. Zaj vprašanje: to na servisih delajo tako?

xsarar

Citat od: Xandrej;137197Da še razložimo zakaj odvijat pokrov na sistemu LDS-a... Lahko rezervar LDS-a raznese pa je pi***** tukaj... To jaz storim tudi če avto dvignem v najvišji položaj... Ponavadi ko ga perem ga dvignem v najvišji položaj...

LP

Malce stara tema, ampak sem zašel na to.
"Xandrej", če te prav razumem, vsakič ko se avto dvigne v najvišji položaj, predno se ga nato spusti,  odviješ pod "haubo" pokrovček na rezervoarju LDS-a? Je to sploh v katerih navodilih? Prvič v življenju to slišim. Pa tako delajo tudi na servisih? Zakaj bi pa razneslo omenjeni rezervoar? Torej če me zanima nivo LDS-a v rezervoarju, moram odviti pokrovček, preden ga spustim v najnižjo lego?
Moj prvi je bil AX.

alesz

Èa avto dvigneš z dvigalom ,ti padejo kolesa dol, torej v najvišji položaj.Hidravlično olje ti steče iz rezervarja v sistem.Èe sedaj nahitro spustiš dvigalo dol,ti vozilo sede v najnižni položaj.Torej v trenutku ti porine hidravlično olje nazaj v rezervar..Rezervar pa tega tlaka ne mora v trenutku sprostit,zato naj bi se odvijal pokrovček.Z zmanjšanjem količine olja in spremembo pokrovčka je ta problem bistveno manj prisoten..............