Vrata

Začel/a primaky, Julij 11, 2012, 09:45:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

primaky

Pri zapiranju/odpiranju vrat (voznikovih) močno poči tisto varovalo..imate izkušnje kako to podmazati, ali popraviti?

dvorjan

Zamenjati bo pravi odgovor.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Pyr0Beast

Ignoriraj dokler se ne polomi
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

primaky

Citat od: dvorjan;136199Zamenjati bo pravi odgovor.

Kolikšen je strošek menjave?

hostnik

meni je pokalo pa sem našprico z WD 40 pa ni blo bolš, pol sem pa gor napacal mast pa je pokanje  prenehalo ,    zdej dela ok .....

Xandrej

Vsi ste mahnjeni na wd40 pa kaj vam je to je RAZMAŠÈEVALEC in razžira RJO in to je tudi vse! Imate produkte mast v sprayu pa to je to... Mast je mast WD pa za pucarijo!

alesz

Citatkaj vam je to je RAZMAŠÈEVALEC in razžira RJO
ne eno in ne drugo,je izrinjevalec vode,zelo uporaben za kosilnice............
http://www.wd40.com/about-us/history/

Pyr0Beast

WD-40 je samo petrolej v piksni.
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

jelenko

Citat od: primaky;136198Pri zapiranju/odpiranju vrat (voznikovih) močno poči tisto varovalo..imate izkušnje kako to podmazati, ali popraviti?

lp...
pri meni je tudi močno počilo pri odpiranju in zapiranju voznikovih vrat pa sem ugotovil da se vrata "podrsajo"ob rob blatnika...preveri če je mogoče to to...

primaky

Citat od: jelenko;136475lp...
pri meni je tudi močno počilo pri odpiranju in zapiranju voznikovih vrat pa sem ugotovil da se vrata "podrsajo"ob rob blatnika...preveri če je mogoče to to...

nee...oni zatič med panti poka....bom namazal in bomo vidli....

superca13

Citat od: alesz;136399ne eno in ne drugo,je izrinjevalec vode,zelo uporaben za kosilnice............
http://www.wd40.com/about-us/history/

WD40=rust preventer & degreaser.
Razmaščuje, sprošča zagozdele mehanizme, spodriva vlago, preprečje škripanje in rjavenje.