CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

ajde, čez par dni pride inšpekcija... Pa da vidimo, kere nalepke bojo ostale, kere na novo in kere kr tak.

Koruptivni dodatki v tekoči in mesni obliki  za pozitiven "izvještaj" inšpekcije priporočljivi :BigThumbs:

Jogador

Citat od: Èojko;1640582. Citroen CX - de Gule. Nek se vidi tko je gazda sa lovo,....

Gule, ti jaz kakšno s tem napisom oblikujem, če hočeš:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gule

Citat od: Jogador;164065Gule, ti jaz kakšno s tem napisom oblikujem, če hočeš:BigThumbs:

Ja nekaj v stilu: "Nije tatin"...:Hammer3:

gule

Citat od: janez;164061ajde, čez par dni pride inšpekcija... Pa da vidimo, kere nalepke bojo ostale, kere na novo in kere kr tak.

Koruptivni dodatki v tekoči in mesni obliki  za pozitiven "izvještaj" inšpekcije priporočljivi :BigThumbs:

Èakamo šefe...:BigThumbs:...DOBRODOŠLI ! :BigThumbs:

gule

Danes se je montaža nadaljevala...z mojstrom sem imel debato, ali je letvica pod zadnjim trikotnim steklom črna...in ko sem mu pokazal par slik na netu je še moje pobarval, ker so bile zbledele do srebrnosti...:Paint-Angry:...pol je pobarval še bočne pokrove zraven zadnjih vrat...jutri pa mu rečem naj še kljuke in retrovizorje obnovi...

Pa štop luči je vgradil, pa še tiste male letvice po vratih...ki ih držijo neke žabice, a resno razmišljam, da ih še dodatno z nečim fiksiram...trak, ali silikon...saj ko ih udariš malo zvenijo...,:Hammer3:

andraž

Daj nalepko dol!
Se hecam. Sigurno bi pa miljonkrat bolj sodila gor Citroen CX-de Gule...

Krasen avto boš imel. Èestitke!

gule

Danes imeli neke poizkuse...ko so že nalepke gor da dodam še malo šminke...

zlikovski

Meni osebno takemu avtu pašejo bolj zapolnjene felne, take športne so čist out.

ModelJT

Gule pa veš da dobro izgledajo ta platišča na njem. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Premajhne in preveč nove oblike...felne se morajo ujemat z obdobjem vozila.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Jogador

Citat od: MSrougeZX;164120Premajhne in preveč nove oblike...felne se morajo ujemat z obdobjem vozila.

Men se tudi zdijo precej novodobne, ne pašejo nekako na avto... Mogoče kakšna bolj retro oblika...

Ampak naredi tak, kot se tebi dopade:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Saj to je itak samo zafrkancija verjetno. Bi bile kar malo preširoke za tale avto pomoje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

ModelJT

Citat od: gule;164123Pa xenon gre noter...

A tist za 15€ iz špara? haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Ja pa ene fajne spojlere od c5 dam gor