CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Kaj zdaj? Ste zaključili s tem šfasanjem, kitanjem, brušenjem,...? Počasi me ta telenovela ne pritegne več, ker je že skozi vse isto,...

gule

Citat od: Èojko;161668Kaj zdaj? Ste zaključili s tem šfasanjem, kitanjem, brušenjem,...? Počasi me ta telenovela ne pritegne več, ker je že skozi vse isto,...

Pa ti jo ni treba spremljati, se pač "prebaci" na drugi program in gledaj dnevnik...:BigThumbs:

Citroenovc

Ja res mal dolgo traja. Se vidi, kdo ma pare, da bo lahko vse te ure kleparije in švasarije plačal ...
OK

LP
Primož

gule

Najnovije vijesti iz radionice...zaščita nanesena na kompleten pod z notranje in seveda zunanje strani, koloteke in šasijo...:funny34d:

Neka crknu dušmani...:argue1:

Čojko

Hočemo farbanje, hočemo farbanje, hočemo farbanje,.... malo se zezam, da ne bodo non stop samo slike tvojega CX-a.

Kaj pa ostalo? Ali tudi že kaj urejaš med tem šfasanjem?

Čojko

No, ne mine niti en teden, pa že gledam zakaj Gule nič ne piše o CX-u. Telenovele te pa res zasvojijo.

andraž

Ja, jaz tudi vsak dan gledam kje so slike na novo pobarvanega, da sije in diši po novem...

gule

Še par dni, pa bo...mojster je bil malo na dopustu(šel je Svetem Ivi v Jajce na romarski način...), zdaj, ko se je vrnil, pa mora popravljat neko Seat Inco...ko se ta tovorna zadeva konča se nadaljujeje Santa Barbara oli Marisol, oziroma obnova Cx-a...:Hammer3:

Lep pozdrav gledalcem, ter se opravičujemo, ker smo Vas zasvojili! :BigThumbs:

Jogador

Saj imajo vse serije poletni premor, samo strah nas je, da jih nebi vmes slučajno ukinili!:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Čojko

Jaz sem se pa že ustrašil, da ne bom kakšnega dela zamudil, pa da potem vidim samo še zadnji del, ko ves lep, pofarban, pretapeciran,.... odpelje iz delavnice proti domu. Zdaj mi je prav malo lažje.

Se pa baje pripravlja ena druga mini serija, tako za zgolj en vroč poletni mesec,... da ne bi slučajno gledalci odšli iz Citroenarja kam drugam,... potem pa te začnejo jeb** oglaševalci, ti znižujejo ceno oglasnega prostora, ker je slaba gledanost,....

janez

Ah veš kak je s telenovelami... Slej ko prej se gledalci naveličajo pa sploh ne opazijo da se predvaja nekaj kar še ni bilo videno.

Poglej samo DAKa, ki ga delam... Gledalci čisto apatični, da zdaj ne vem ali jim je dolgcajt ali so samo tolk šokirani ... hehhehe

Jogador

Veš kako je janez, DAK serija je veliko bolj specifična kar se ciljne publike tiče, pa še ti skup padajo, ko vidijo ubistvu manufakturo, ne obnovo...
Alpa pilota niso predvajali pravi ciljni publiki...

Na gule, pa smo ti zasmetili temo:argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

andraž

Tale pavza med telenovelami je pa že kar predolga...

Tiki

Jop... Hočemo slikeeee! =))
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

gule

Je mojster zaseden z popravilom Nissan totema, ki ga je direktorjev avto zadel na parkirišču...ker ni potegnil ročne...