CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

OK, držim pesti in že nestrpno pričakujem naslednji del tvoje "telenovele".

gule

Včeraj mojster ni delal, danes pa se nekaj dogaja...

janez

Toti mojstri so tud od hudiča. Ravno takrat ko bi slikal noben ne dela heheheh

Boš pol šefu slike pokazal pa reku " Pa niko nije radio... sve se samo napravilo... Vidi, nema nijednog radnika na slici :take_picture: "

garac

Uporabnik
cxfan  (Branko)

Telefon:
(041)704517
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Samo da se prijavim, par dni sem bil v Sloveniji in, ko sem se vrnil sem našel takšen avto...

gule

Še nekoliko...druga tura...

gule

Citat od: garac;159715Uporabnik
cxfan  (Branko)

Telefon:
(041)704517

Koje su pare?:BigThumbs:

Jogador

Citat od: gule;160016Samo da se prijavim, par dni sem bil v Sloveniji in, ko sem se vrnil sem našel takšen avto...

Daj ko boš naslednjič moral v Slo, povej, ti posodim xantijo, pa jo "za par dni dol pustiš"... Èe bo tkole dobro zrihtana, ko nazaj prideš, kar sama od sebe aveš...spoštovanje:BigThumbs::BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gule

Citat od: Jogador;160023Daj ko boš naslednjič moral v Slo, povej, ti posodim xantijo, pa jo "za par dni dol pustiš"... Èe bo tkole dobro zrihtana, ko nazaj prideš, kar sama od sebe aveš...spoštovanje:BigThumbs::BigThumbs:

Se ne splača...:gimme_money:

Jogador

Citat od: gule;160027Se ne splača...:gimme_money:

Važno da se plača:gimme_money:
Raketa bo tole:BigThumbs:

Barva ostane original?
"Watch this..."

gule

Citat od: Jogador;160030Važno da se plača:gimme_money:
Raketa bo tole:BigThumbs:

Barva ostane original?

Ja barva bo original, čeprav sem imel pomisleke na kakšno rdečo, ali zeleno...ampak je prekomplicirano/predrago, saj bi blo treba motor ven devat in še obilico drugih stvari barvati v drugo barvo...

No plača se, ampak res je malo Cx-ov ostalo...res se mi zdi, da ih je manj kot Ds-ov!

Jogador

Èeprav zelen bi bil dober... ali pa temno rdeč... Samo to ima res precej posledic s stroški.

Hja v naših koncih srečam več DS-ov kot CX-ov, dam nogo v vodo. Edini cx, ki sem ga srečeval redno je bil pa v uporabi vsak dan, tudi pozimi, samo avto precej bogi.

Ko bom velik in bogat...:BigThumbs:
"Watch this..."

gule

gule

frodo1

Lepo, bliža se konec
:BigThumbs:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."