CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Lovro;188978A to misliš na ono zanimivo pokrajino z (načeloma) gozdičkom in dvema hribčkoma?

Jarane Lovro izgleda, da hodiš samo v stare pokrajine. Gozdovi so že zdavnaj demode...hribčki, pa so zaželeni, a niso imperativ:BigThumbs:

Lovro

He he, zato sem pa napisal tisto: "načeloma" v oklepajih :emot77:

Se pravi, misliva na isto pokrajino?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Svakako moja omiljena "pokrajina"!

gule

Po vgradnji plina, je tudi novi hladilnik prišel na vrsto. Je stari, a je za mene novi, ker je v primerjavi z starim flikanim perfekten...to je tisti, ki sem ga v dar dobil od Franca, ko je bil pri nas v Travniku na srečanju.
:BigThumbs:

Kakorkoli, danes namontirano in testirano...zaenkrat ok. Tudi novi antifriz Citroen vlit v sistem...:Hammer3:

gule

Smo danes malo bili na planini...velik hrib in cca. 20 km makadama...en test za Cx-a...

gule

Na planincah je lepo...in tudi tek se odpre...:BigThumbs:

north

Al si zelen antifriz vlil notr ?
Citroën - Creative Technology

gule

Citat od: north;189153Al si zelen antifriz vlil notr ?

Ja...9735k1

gule

Naslednji teden bom v Sloveniji. Èe je kdo zainteresiran za kakšno mini srečanje se lahko nekje najdemo...mogoče Trojane, Logarska dolina, Bled? Èojko, Lovro in co...kaj pravite na idejo?

north

Na Rodic oz. v Domžalah sta že bla z garačem :)
Citroën - Creative Technology

zlikovski

Te cigle za roštilj vedno z sabo voziš? :D
(Obvezna oprema)

xpuser

Citat od: zlikovski;189182Te cigle za roštilj vedno z sabo voziš? :D
(Obvezna oprema)

Eden namesto ročne drugi za menjat prevmatike .

Drugače pa super da se furaš z oldtajmerji, da ne stojijo zaprašeni v kakšni garaži.

Kakšen je pa načrt za po zimi?

prlek

bom kar tu napisal čeprav nekak ne paše zraven. imam možnost za nakup CXa 2.5 gti l. 88 automatic. avto stoji par let, par stvari je za porihtat. nima klime in ne šibedaha.

je to za kupit al ne? bi pa bil za srečanja in nedeljsko vožnjo

hvala

Čojko

Verjetno si prebral Guletovo temo, pa še kakšno drugo o spravljanju starih in nevoženih avtov na cesto. Èe je avto dober, če veš kaj te čaka, če si pripravljen finančno/časovno it skozi to in morda še kaj je tak avto za kupit.

rsm23

Je to tisti ki naj bi bil pri Èerveku v Markišavcih? Èe ja, potem mislim da je že bila nekje na forumu enkrat debata okoli njega.