Xsara MK2 - testi, članki, zapisi

Začel/a Gox, Februar 04, 2007, 01:39:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Gox

Markolin

Limam tuki nekaj zanimivih slikc

garac

Po ?em sem si jo najbolj zapomnil? Po novih, večjih lučeh z gladkim steklom, novem večjem logotipu, maski, spremenjeni letvi na pokrovu pritljage, elektro ključavnici...torej po rahli lepotni operaciji.
Osebno na oko nič lep?a kot prej?nja, bi rekel gr?a. (osebno mnenje)
Vendar pa to ni vse. Serija 2 je tr?a, bi rekel tudi manj kvalitetna, ima vgrajene multiplex kable (ena ?ica ima ve? funkcij-prihranek), ?arnice pregorevajo precej pogosto. Ima pa nove motorje bencinski 16 16v s 110KM. Pa nove so barve. prvič sem se popeljal z prenovljeno Xsaro v Ah Kranj, kjer so mi jo prijazno posodili za en krog. Break z takrat novim 1.6 motorjem. Pohvalil bi izboljšane zavore 4 x disk, pa volanski mehanizem.
Ob predstavitvi se je ob njej spet pojavila Claudia. Vozila je po stiroporu, mi pa smo v salonih veselo zobali kokice.
Naj živi Xsara Mk2, kajti nekako ob prenovi je dirka?ko kit car varijanto zamenjla Xsara T4. Zgodba o uspehu.:BigThumbs:

To je moje videnje Xsare mk2, ve? pa si preberite.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Tuja reklama o dirka?ki srebrni Xsari.

hadei

Nekaj umetničkih slik Collinove Xsare
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Tale na spodnji sliki je sodelav?eva 16 16v prodana med zadnjimi Xsarami limuzinske oblike pri nas. Mu je kar hudo po prej?nji 16 90KM, ki jo je dal h?erki.
Z dvojko v primerjavi z enko ni tako zadovoljen. Moti ga poraba, manj?e udobje, pregorevanje ?arnic, ki ga ne enki ni bilo.
?e bolj mu je žal, da ni dodal ?e tistih nekaj 100t sit in vzel C5
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Xsara styling ... bom kar tukaj prilepil da ne odpiram svoje teme.

Je z obale, večkrat jo srežam na moji poti domov. Ima pa tisti kit podalj?kov, ki se je enkrat po netu prodajal. Sprednji odbijač, pa zadnji, pe ?e se ne motim ?e pragovi.

LP
Goran

jerry19

jas bi pa rekel tak, glede žarnic mate res prav, samo to pa da ga moti poraba....to si prvi ko mi je to reko:) drugače pa reči sodelavcu naj tanka 98 al pa 100;) žal pa morem pokritizirat menjalnik:S, po domače je v pi*di!

garac

@jerry je pač vajen, da je stara mašinca pokurila manj, kot novejša. Menjalnik tako ali tako nikoli ni bil svetla stran citroenov. No ja, v novi C5 se mi zdi kar dober ročni 6 prestav.
Xsara tudi ni več najbolj tehnološko svež avto, saj je zasnova že precej stara, pa vendar je za naše razmere zelo soliden avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Matteo.

ampak moram pa še jaz nekaj dodati.:D pri citroenih usaj po mojih izkušnjah so menjalniki zelo vzdržljivi pa čeprav se malo težje pretikajo iz prestave v prestavo;)
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

frodo1

Meni je pa žal, da jih več ne delajo, bi še eno kupil,...:emot168:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Čojko

Kaj pa te zanima?

2003.so naredili malo redesigna. Meglenke vem iz žarometov, nižje, da bolje opravljajo nalogo in jo za moj pogled pogršali. Noter dodatki iz grafita prej naisanega lesa, pa števci univerzalni, brez rdečega polja vrtljajev, drugačna zaščita pragov zadaj ena krom lajšta pod vrati prtljažnika, drugo pa menda vse isto. Meni ta motor tule ni bil všeč. Jaz takrat 2.0 HDI 110KM l 02,oče pa 1.6 16v 110KM l 04, obe Exclusive.