Xantia naprodaj

Začel/a ModelJT, Junij 01, 2012, 08:36:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Danes na poti iz Zreč sem tole xantijo opazil. Novejši letnik serije 2 (1999 +), karavan, exclusive oprema, usnje, avtomatik, notranjost zelo lepo ohranjena, zunanjost tudi. Je bencinar vedar po poziciji napisa zadaj mi ne izgleda, da bi kdaj V6 tam pisalo, sem pa pozabil pogledat izpuh. Je še kaka bencinarka imela avtomatika? Da bi pa v salonu kaj vprašal pa ni bilo možno saj je bilo že zaprto. Prodaja jo pa kot vidite Avtoservis Kavčič (Ford). Aja avto ima še komplet srebrnih jeklenih platišč na se mi zdi da zimskih pnevmatikah in strešne nosilce. Št. šasije na šipah nisem zasledil tako, da Italija odpade.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Sem malo pogledal po oglasih. Avtomatike so imele tudi 1.8 16v in 2.0 16v. Tale je verjetno kar 2.0 16V aut.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

E tale pa @dexterboy-a čaka!
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

isarajli

jaz jo špegam iz ceste vsak dan, niti si ne upam it tja, da me slučajno ne potegne....me pa firbec matra kakšna je cena, mogoče pa grem v pon. vprašat.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

dexterboy

AVTOSERVIS KAVÈIÈ
SPODNJE PRELOGE 40
3210 SLOVENSKE KONJICE

tel: 03 759 21 10   fax: 03 759 21 11
e-mail: ford.kavcic@siol.net

Klical za ceno pa ni trenutno nikogar, ki gi lahko kaj povedal; recesija, pa so vsi polno zaposleni?   :)))
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

andraž

Ali pa na vratih piše: zaradi bogatije zaprto...
Èudno da nimajo internetne strani srvisa/trgovine?????

Jogador

Joj, človek jim hoče pustit denar (če je avto vreden nakupa), pa ni enega, ki bi bil pripravljen se pomenit o avtu? Jej, jej, jej Kekec, bi rekel Kosobrin...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

isarajli

kako ni nobenga tam ??? jaz sem si avto ogledal in se pomenil....avto ima 155.000km je od 1. lastnika, zraven dobite strešne sani in zimske gume na felgnah, zadaj levi bok je bil malenkost popravljen ,se pa kr vidi, tudi odbijači so bli barvani- zadaj, ostalo nisem opazil, opreme ima veliko, usnjene sedeže ki se napumpajo, avtomatik + sport. ostala oprema, multi..volan ,klima itd itak... cena je pa 1400€ za kašnih 100€ bi se še dalo....vlečne kljuke nima. za moje pojme veliko predraga, ker mi ne diši avt. menjalnik. V prtljažnem prostoru veliko dlak od psa , kar zna koga zmotit.

ModelJT

Kaki so pa to sedeži, da se napumpajo? A 1. lastnik je potem v Sloveniji' Kok jaz vem jih pri nas niso prodajali s to opremo. Razen, če jo je v tujini kupil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

motor je pa 2.0 bencin pa še avtomatik..
tole more met pa kr konkretno porabo
pa cena je tud kr huda za l2000
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

tomaz555

Cena je zelo relativna. V enem mesecu bom samo za redno vzdrževanje C5 zmetal toliko ali več. Hočem reči, če je avto vzdrževan in se ne kažejo kakšni stroški, zna biti vreden tega denarja.

isarajli

ja, bla je delana za švicarki trg. sedežei se pompajo elktrično-stikala

Lovro

Citat od: antasi;133880pa cena je tud kr huda za l2000

Niti ne. 1300 EUR (če upoštevamo popust, ki ga je Isarajli omenil) je kar realna cena, seveda za lepo xantio.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Citroenovc

Sedeži se pomikajo električno al "pumpajo"?

Za take v Xantiah še nisem slišal. V bistvu jih ni imel niti kak XM.

Sta jih pa imela R25 in R Safrane v top modelih. Ko je bilo noter v posameznem sedežu en kup kompresorskih blazinic, ki si jim s filanjem/spuščanjem pritiska spreminjal obliko.
OK

LP
Primož

dexterboy

Evo, da povem, kaj bilo je včeraj;
Ko sem klical, se je oglasil moški, ki je rekel, da so vsi zaposleni, lahko pa jih pokličem kasneje ali pa oni mene pokličejo. Ja ja, sem si rekel, nazaj noben danes ne kliče. In dam jim za foro mojo cifro v prepričanju, da pokličejo ne nazaj, saj, kot je že omenil @andraž, še svoje web pagine ne premorejo. Ampak so me presenetili in me je čez 20 minut res poklical možakar, ki je prvo povedal, da se je eden fizično že oglasil pri njih in se zanimal za avto, torej je to bil najverjetneje @isarajli. Je pa z avtom takole: avto je od prvega lastnika, starejšega gospoda, ki je živel v Švici in se je v penziji preselil nazaj v rodno kokoško. Torej blondinka izhaja iz švicarskega tržišča in ima zato opremo, ki pri nas ni bila na voljo. To, da so zici leder, je OK, ampak še na zračni kompresor priklopljeni... :) Motor je 2.0 bencinar in ima avtomatski menjalnik ter realnih 155.000 km. Tudi po telefonu mi je nekaj omenjal o zadnjih vratih,da niso originalne barve, kar je tudi že napisano. Ko sem povprašal o menjavi, je rekel, da staro za staro ni možno, zgolj staro za novo, kar je prejšnji lastnik tudi naredil. Omenili so še, da je avto pri njih že dva tedna, pa se še ni "usedel" na tla. Ko sem jih iz vljudnosti povprašal, kako je, če pridem pogledat avto, so se ponudili, da je možno to tudi izven delovnika po predhodnem pogovoru. Kaj pozabil? Mislim, da je to to. Da bi sedaj menjaval wagon, po tem, ko sem prejšnji mesec frutal 200 za vseh 6 bunk, novo olje, svečke LPG1, napolnjeno klimo, servis, sedaj pa še na vse to dajal 600 evrov za premontažo plina? Bi se dalo preživeti, ampak se mi potem pojavi balast v obliki moje xantie, ki bi je prodal kdaj? In za koliko? Mogoče za 500, pa še to s polnim tankom bencina.
Na nam priljubljenem portalu se že več kot pol leta prodaja C5 karavan, bencinar z 2.0 mašino. Ta teden se je cena spusila na 1650. Lahko si polgedate sami. A, spomnil sem se, omenil sem jim, da ni oglasa na netu. Pač niso dali in tudi ne bojo.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...