klima smrdi

Začel/a aleszsg, Maj 29, 2012, 07:51:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aleszsg

a slučajno kdo ve a ima xp 1.8 1.6v pri ventilaciji za klimo kje kakšno cevko za kondenc mi mal smrdi po vlagi ko prižgem klimo. ko mam pa na eko pa ne smrdi kdo ve kaj??

tomko030

Ja ima. Cevka pride ven pri sprednjem desnem koloteku oz. skorajda pod sovoznikovimi nogami. Ni pa nujno, da je ta cevka zamašena. Kupi sprej za čiščenje klime, sicer je to bolj na "easy" ampak vsaj malo prečisti  zadevo.

Pyr0Beast

Spucat treba, druge ni.
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

aleszsg

tk zdj sm par dni vozo skoz z prižgano klimo pa se je zgleda mal zluftala. ne smrdi več. sam bi jo vseen mal spuco sam nevem s čim.kje se kaj kupi?

MSrougeZX

Zasmrdela bo takrat, ko boš ugasnil klimo in začel uporabljat navadno ventilacijo...kako dobro minuto po izklopu boš zavohal smrad.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

aleszsg

bo nekako tako sam se mi zdi da bl smrdi ko preklopim iz navadnega gretja na klimo.pol en čas mal smrdi po starih zoknah.

alesz

Citatbo nekako tako sam se mi zdi da bl smrdi ko preklopim iz navadnega gretja na klimo.pol en čas mal smrdi po starih zoknah
ja takrat zasmrdi...."svinarija"je na uparilcu klime.......več ko se jo uporablja manj smrdi.Pri picassoju vedno zastaja voda v sistemu in so idealni pogoji za to....dezinfekcija pomaga tri tedne,potem pa je isto...............