Ropot pri speljevanju na desni strani

Začel/a 3001, Maj 21, 2012, 09:13:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tadej81

Citat od: Flukturr;132990Malo si bom sposodil temo - mene pa precej moti, ko mi med hitrejšo vožnjom, tam nad hitrostmi 70-80 km/h nekje veter šumi - kot bi bilo nekje neko vrtinčenje zraka.

V predelu sovoznika, desno zgoraj, ne morem definirat točno kje.

Sumim da kje kaka guma štrli ampak nisem našel defekta.

lpF

Eeee... točno to imam jaz problem pri C5 tourerju. A si ugotovil in odpravil ta annoying zvok? Kaj je bilo krivo? A gumice na vratih ali kaj pri vetrobranskem steklu, kak rob?

Thx :)

P.S. pregledujem forum za nazaj :)
C5 Tourer 1.6 HDi 112 - 2011

Flukturr

Citat od: tadej81;203999Eeee... točno to imam jaz problem pri C5 tourerju. A si ugotovil in odpravil ta annoying zvok? Kaj je bilo krivo? A gumice na vratih ali kaj pri vetrobranskem steklu, kak rob?

Thx :)

P.S. pregledujem forum za nazaj :)

Plastika ob vetrobranskem steklu. Vsake toliko jo malo nabijem pa je malo bolje za en čas...
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

superca13

Citat od: Flukturr;204055Plastika ob vetrobranskem steklu. Vsake toliko jo malo nabijem pa je malo bolje za en čas...

Točno to. Prvi letniki so imeli celo naknadno popravilo tega. Noter so eni klipsni, ki so za enkratno uporabo. Èe sa je kdaj šipa menjavala, moraš dat nove klipsne noter, če ne malo štrli letvica vstran in...veter že veselo žvižga.

tadej81

Uuuuuu... tenks... bom jutri takoj sprobal malo nabit to plastiko ob vetrobranskem steklu. Sem jo že gledal, da na vrhu malenkost ne sede kot bi morala... prav sem sumil torej :)
C5 Tourer 1.6 HDi 112 - 2011