Olje Total Quartz

Začel/a Ales79, Maj 14, 2012, 12:24:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dexterboy

Heh, tale povezava, ki jo je podal @Tignes, ponuja še brezplačno poštnino nad 50 evrov, kar pomeni, da če naročiš dva ali več kanistrčka, ne plačaš za dostavo nič.
Pa dobiti pet litrov devettisočke za 30 evrov, je to danes že rariteta....
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

zlomjo

Zadnjič je bil 9000 v šparju po 30. Sem vzel kar 2 kantici.

Tignes

Sam že nekaj časa kupujem olje sam, na servisih so to dobro sprejeli, razen na Porscheju v LJ, smo ( kot firma imamo cca 20 vag avtomobilov ) mogli podpisat izjavo, da če se v avto ne toči pravo olje potem prevzemamo krivdo...za enkrat ni bilo nikakršnih problemov....

ps na porscheju računajo 27 € za liter olja...

no če bo komu pomagala povezava tolko bolje :), je pa res najbolj komot za naročit...

xpuser

Sej imajo tudi filtre...kupiš še pocen filtre pa bo servis še cenejši.:Hammer3:

zlomjo

@xpuser, kupil sem totalovo quartz 9000 olje in ne "poceni olje", je pa res, da je bilo poceni.

BT-C5

Citat od: MSrougeZX;132437Jaz sem imel olje svoje že pri 30.000km....BT-C5, kje si dobil info o 250-300€ za 60k km ?
Kaj vse ti bodo menjali pri teh km? Oz kaj še poleg tega kar so pri 30k km? Filter nafte, pa še kaj? 300€ ne mislim plačevat...

Avto City-MB,"normaren"servis po postavki z menjavo zavornega olja!
 ker je avto še v garanciji bom na žalost moral to pokriti..
 so mi pa na 30 Tkm v MS tudi 280€ vzeli!!!

Lp.

xpuser

Citroen servisi imajo predvideno menjajo zavornega olja na 2 leti.

Xandrej

Jaz ne vem kaj se bunite. Redni servis na BMW 525 stane 700€, da ne govorimo dalje... To da vsake 30 000 plačaš 300€ je anako kot prej ko smo menjavali olja na 15 000 kilometrov pa si za servis dal 160€... Sicer ta menjava zavornega olja po dveh letih je malo mimo ampak če tovarna to zahteva nimaš kaj. Servisi morajo po reglcih delat drugače pride potem do strašansih svinjarij ko je treba kaj v garanciji menjat.

Govorimo o avtih ki so v garanciji!

tomaz555

Pač nekateri radi prihranimo tudi kakšen evro. Sam ne bi nikoli na pooblaščeni servis prinesel olja, vendar vseeno. Ne vem, če ni to isti Andrej, ki je pred leti pravil, kako nekateri kupujejo drage avte, nato pa nimajo za nove gume.

Ker pa govorimo o avtih, ki so v garanciji, je tako, da avta sploh NI TREBA peljati na pooblaščenega, pa GARANCIJA še vedno velja (recimo Bosch servis in druge servisne delavnice). Je pa verjetno na Balkanu to težko dopovedati. Ureja pa to Evropa, po nekih zakonih o konkurenci. (bolj točno v Motoreviji v cca do 1 leto nazaj, če se komu brska, znotraj članka o Anetu in novem podjetju).

xpuser

Hočem samo povedat da lahko hitro rata problem z garancijo.
Za bencinarja vem da je na 60.000 km večji servis kjer se menjajo vsi filtri in svečke, po navadi še sprednje zavorne ploščice.

MSrougeZX

Jaz sem placal pri 30k km na avtocitiju okoli 100e plus moje ineo olje za 32eur.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Citat od: tomaz555;132478Ne vem, če ni to isti Andrej, ki je pred leti pravil, kako nekateri kupujejo drage avte, nato pa nimajo za nove gume.

Kaj pa sem drugega napisal? Samo malo bolj v folijo sem vseskup zavil. In ja vsak rad prihrani ampak če je politika pri nas takšna ti nobena pamet na svetu ne pomaga kot pa ta, da moraš imet štemple noter od pooblaščenega servisa in seveda odprte naloge pri njih če hočeš, da je avto v garanciji. Kaj češ.

:BigThumbs:

BT-C5

Citat od: Xandrej;132466Jaz ne vem kaj se bunite. Redni servis na BMW 525 stane 700€, da ne govorimo dalje... To da vsake 30 000 plačaš 300€ je anako kot prej ko smo menjavali olja na 15 000 kilometrov pa si za servis dal 160€... Sicer ta menjava zavornega olja po dveh letih je malo mimo ampak če tovarna to zahteva nimaš kaj. Servisi morajo po reglcih delat drugače pride potem do strašansih svinjarij ko je treba kaj v garanciji menjat.

Govorimo o avtih ki so v garanciji!

saj bom tako dal teh 300€,je pač tako,vemo da material pride na oko 100€ +recimo 50 za delo!150€ pa damo za sprehod okoli avta in najbolj pač boli,če veš da te bo nekdo nategnil in nič ne moreš:)
..da tisto o pregledu ne vem koliko kontrolnih točk,sploh ne komentiram:)

Lp.

xpuser

Citat od: BT-C5;132539saj bom tako dal teh 300€,je pač tako,vemo da material pride na oko 100€ +recimo 50 za delo!150€ pa damo za sprehod okoli avta in najbolj pač boli,če veš da te bo nekdo nategnil in nič ne moreš:)
..da tisto o pregledu ne vem koliko kontrolnih točk,sploh ne komentiram:)

Lp.

Menjaj servis. Jaz sem tudi šel vprašat k enemu ki ga imam 1 km stran in je rekel 240e z 15% popustom , potem sem na drugem cc 15-20 km stran naredil isto za 115e.:Hammer3:

Gox

Citat od: BT-C5;132539..da tisto o pregledu ne vem koliko kontrolnih točk,sploh ne komentiram:)

Lp.

Pol pa menjaj servis če mu ne zaupaš ...

Jaz servisiram v Cerkljah, pa obakrat do sedaj sem opazil da je Tadej preveril te kontrolne točke ...