Olje Total Quartz

Začel/a Ales79, Maj 14, 2012, 12:24:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dexterboy

Ko sem delal servis za Xsaro, sem "frutal" 35 evrov za 5 litrov Totala 9000. Èez dva meseca, ko je prišel še interval za Xantio, pa je bila akcija 5 litrov sintetike v Leclercu od Elf-a (beri Total) 25 evrov.
Tako, da, jaz bi vzel 5 litrov Totala 9000, če je možen osebni prevzem. Ako pa ne gre drugače, kot preko pošte, pa odstopam od nakupa. Do naslednjega servisa bo zagotovo še kakšna akcija pri francozu :)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Ales79

Citat od: dexterboy;132322Ko sem delal servis za Xsaro, sem "frutal" 35 evrov za 5 litrov Totala 9000. Èez dva meseca, ko je prišel še interval za Xantio, pa je bila akcija 5 litrov sintetike v Leclercu od Elf-a (beri Total) 25 evrov.
Tako, da, jaz bi vzel 5 litrov Totala 9000, če je možen osebni prevzem. Ako pa ne gre drugače, kot preko pošte, pa odstopam od nakupa. Do naslednjega servisa bo zagotovo še kakšna akcija pri francozu :)

Pozdravljeni vsi,

cene ki so napisane zgoraj so cene olja v Nemčiji, poštnina pa je tista, katero moram plačati, da olje dobim iz Nemčije v Slovenijo.
1 kantica je mišljeno 5 litrov olja. Ko enkrat imam olje doma je možen prevzem v Ljubljani.
Èe se najde 6 interesentov, naročimo skupaj in potem znaša poštnina 6EUR za 5 litrov olja. Tako da te potem olje stane 31EUR oz. 32EUR za 5 litrov.

LP

Jogador

Hja v tem primeru se bom pa sam znašel, ko bo čas za servis:BigThumbs:

Citat od: dexterboy;132322Ko sem delal servis za Xsaro, sem "frutal" 35 evrov za 5 litrov Totala 9000. Èez dva meseca, ko je prišel še interval za Xantio, pa je bila akcija 5 litrov sintetike v Leclercu od Elf-a (beri Total) 25 evrov.

Dejansko je Efl=Total? Ker v tem primeru je res Leclerc tudi moja prva izbira:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dvorjan

Citat od: Jogador;132328Dejansko je Efl=Total?

Ja, v vecini primerov to drzi. Samo glej, da bos dejansko primerjal enake specifikacije med seboj, ne pa mesal jabolka in hruske.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Citat od: dvorjan;132330Ja, v vecini primerov to drzi. Samo glej, da bos dejansko primerjal enake specifikacije med seboj, ne pa mesal jabolka in hruske.

5w40=5w40? Trenutno je itak castrol noter (še od prejšnjega lastnika), samo bom raje vzel "Citroën recommends Total" ali Elf.

Drugače bo pa sadni kompot, hehe:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dvorjan

Jah, saj ne gledas samo 5W-40, temvec tudi oznake SAE, API, ACEA ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dexterboy

Citat od: gigo;132337

LOL! Tole me je pa nasmejal, pa brez zamere do kogarkoli tu na forumu.
Me je pa spomnilo na podobno zadevo, prikazano v slikci spodaj.
Back to topic; da bi sedaj naročali iz Nemčije pa plačevali poštnino pa še čakali dostavo pa še svizca, da zavije travco, je bolje stopiti do Herculesa, ki ga ima po 35 ojrov za kanister, in sigurno se dobi še kakšen sconto pri večjih količinah... ali, pa če se ne mudi, raje počakati na naslednjo akcijo frenchman-a.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

BT-C5

kako pa vas gledajo.če pridete z svojim oljem na servis(uradni)?
Imam ravno servis na 60.000 cena okoli 250-300 €,se mi zdi kar veliko??

xpuser

Citat od: BT-C5;132370kako pa vas gledajo.če pridete z svojim oljem na servis(uradni)?
Imam ravno servis na 60.000 cena okoli 250-300 €,se mi zdi kar veliko??

Pač če bo kaj narobe z motorjem bodo rekli ni naše olje... uredite tam kjer ste ga kupu...

Nevem kateri motor imaš pač reskiraš tistih 40-50e pa je.
Jaz sem ga na uradnem plačal po 10e litr v motor ga pa gre cca 3.5l.

BT-C5

C5 2.0Hdi 140KM!

saj zato,da ne bi potem garancija propadla!
Že tako težko kaj dopoveš v garancijskem roku,če pa še olje ni njihovo pa se verjetno kar stran obrnejo...

Xandrej

Ja na nalog napišejo, da olje svoje pa se potem lahko jebaš če bi blo karkoli po moje ne vem...

MSrougeZX

Jaz sem imel olje svoje že pri 30.000km....BT-C5, kje si dobil info o 250-300€ za 60k km ?
Kaj vse ti bodo menjali pri teh km? Oz kaj še poleg tega kar so pri 30k km? Filter nafte, pa še kaj? 300€ ne mislim plačevat...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MSrougeZX

Citat od: xpuser;132386Pač če bo kaj narobe z motorjem bodo rekli ni naše olje... uredite tam kjer ste ga kupu...

Nevem kateri motor imaš pač reskiraš tistih 40-50e pa je.
Jaz sem ga na uradnem plačal po 10e litr v motor ga pa gre cca 3.5l.

V C5 ga gre 5L...in Ineo 5L na servisu pride ZELO dosti.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil