Citro buvljak, vtisi, fotografije

Začel/a Zeko124, Maj 13, 2012, 12:47:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Jaz sem uporabljal pinnacle studio ali pa magix. Verjetno pa gre tudi s kakšnim file converterjem, nisem pa siguren kako bi naredil ker je dolga datoteka.

sušo

Aha kulsko.
Bom probu s temi.
Ja klobasa je dolga k pondelk brez malce.
Mogoče je druga opcija da še enkrat A/D nardim direkt v neki stisnjenega pa puklopuklo.
Hvala

Zeko124

Sušo, a se dobr sliš? Naslednjič bi morali Vojka kar ozvočit ;).

Se je verjetno slišalo bolj mene in še koga drugega, kako modrujemo zadaj za kamero :P
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

Priznam da nisem celega posnetka poslušal a kar sem, se sliši Vojka in zadaj grobna tišina in škrabanje po papirju.
Èe si pa res klepetal bodo pa sankcije...

andraž

To bi znal biti problem, saj ni imel mikrofona, kamera je bila pa precej blizu zelo glasnega ozadja v bifeju.

krka964

Morda pa dobimo servisna navodila po Zekotovo! Zeko, si imel kakšne strokovne vmes? To bo letelo! V glavnem, kdaj bo reč dostopna za tiste, ki smo neodgovorno čvekali zunaj?

sušo

Ni panike. Mikrofon največ sliši kamor objektiv gleda. Šundr iz štarije je v "bek graundu". Vojkota se sliši v redu.
Aja zdej je fertik.
Stlaču sm na 586MB.
Admini kaj pa zdaj?
A spečem pa pošljem po pošti...?

Gox

Mogoče lahko Dr.madman pomaga ... če bi naložil teh 600MB, na server zraven zemljevidov navigacije?

zlomjo

Jaz pridem jutri v Lj, pa bi lahko skopiral na ključek in potem razdelil na Obali.

sušo

Èe prav vidim se file nalaga na superduper šugersink...
Ko bo, prpopam link pa gasa.    Se pa dogaja dost počasi tko da na izi.

janez

Jaz sem se že prklopu... dol vlečem :)

... nisem bil zraven me pa vseen zanima....

sušo

Pol link dela. Fino.

Nč. Zdej pa ko prvi stiže prvi liže. Khm torej po Keži...

janez

Ja link dela. Sliši se dobro, vidi tudi. Hvala...

sušo