Citro buvljak, vtisi, fotografije

Začel/a Zeko124, Maj 13, 2012, 12:47:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Buvljak je bil res lepo organiziran, vsi po svojih stantih. Upam, da se bo se kdaj ponovil.

Vojku bi se se posebej zahvalil za predavanje in demonstracijo, pa organizatorjem, pa ... ma ja, kar vsem, ki ste se ga udelezili, ane.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

vinotoc

Citat od: garac;132142samo odpreš havbo, pa je takoj kup firbcev okrog

Vinotoč, mimogrede, zakaj pa je un stric hotel odpret havbo, a je imel kdaj mehari?

Ne ni imel, ima pa nekaj podobnega, je rekel. Pregledoval je poti lejtung, elektrike itd. Drugo pa ni povedal. Bil mi je pa zanimiv. Tak bi bil tudi jaz, ko bom star :)
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

sušo

Buvljak hud k poper. Bravo mi vsi.
Posnetek predavanja se pretarja v digitalno obliko - ravnokar.
Ne morem verjet ampak posnetka je za 1:01 ure... Še dobr da sm napipku LP na kameri.
Tud če bi se menil nebi šlo tko skoz.
Ko prekonfiguriram se naloži na enega od serverjev in veselo koristi. Je Vojko privolil v širjenje za uporabnike foruma  (kok ldi na svetu govori in razume slovensko?).
Bizi&Valentina hvala za potrpežljivost z nami...
Vito bravo za pasulj.

zlomjo

Ja, same pohvale. Èe bo drugič lepo vreme pa pridem s spačkom.

garac

e, vidiš janez, pri meni bi danes kupil ketne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

hehehe... pa bi lahko ono "prikolicu" domov odpelo :)

janko1

Ja, bilo je super, dobil en kup delova za viso zastonj (hvala Bizi:BigThumbs:) in še nekaj kupil. Še dobro da ima GA velik prtljažnik. Hvala Biziju in ostalim ki so karkoli imeli pri organizaciji, prav tako Vojkotu za nesebično delitev znanja med ostalo zainteresirano publiko. Upam, in se veselim nadaljevanja in da zadeva postane tradicionalna:emot112:!

vidobbb

vsaj en normalen avto v katerem te ne prime s..t,ko rabiš kaj popravit,sicer sem pa garača tud že vozu.....,vse ok,prijatli,uporabne šare,da bi lahko limonado delov.

andraž

Bilo je super, Citro scena dokazuje, da je še zelo močno pri življenju. Bravo organizatorjem in Vojku za predavanje :emot112: Takoj jutri razdiram 2cv uplinjač in uporabim novo znanje.

andraž

Garac, slikal si zelo mižečega gospoda. Zakaj na obeh slikah v stoje drema? A so to posledice pregleda v petek?

mirchi

Zanimivo in poučno. Vojko je pa zraven tega,da je najradodarnejši primorc itak car. Še enkrat hvala,se bo roba porabla.

Kupil zelo drag del za Xm-a,ki ga vejetno ne bom nikdar rabil,ali pa ...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

@mirchi, tisto je za v vitrino, kaj šele uni drugi, ki je kupil xm z odlomljenem špeglom :)
@andraz, očitno so mu toliko krvi spustili, da niti vek, ne more več gor držat. Potem se pa čudi, da je bil "orenk" pregledan.
Na koncu, sem skoraj kupil drugo prikolico, saj je ona imela tudi cerado, pa polna delov je bila.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dexterboy

Heh, to je kriv @garac-ev fotoaparat, ker nima že vgrajene funkcije "Smile face", da slika le takrat, ko je obraz v objektivu nasmejan :)))
Ja, drugače pa zanimiv sejem, vsekakor pridem tudi drugič, pa kupim še kaj drugega kot pletene vrečke. Hvala @garacu, da je razkazal folk, tudi pogovor z @vniotoc-em je bil zanimiv. Se vidi, da ima ata viška cajta, ko so otroci zdoma. Damu pripeljem blondinko za porihtat, ko bo kaj frcera :)))
In žal mi je, da nisem @janez-u prinesel en flaškon terana. Sem že lani pisal, pa je še vedno neizvedeno. In seveda, zamudil predavanje, se vidi Cankarjev sindrom večnega študenta, LOL.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

gule

Keža gledam to sliko, ko luči držiš v rokah...predvidevam, da je pogovor bil nekak takole: "Ja luba duša, če kupiš eno luč, kaj naj jaz z drugo počnem?"...he-he...

janez

heheh... v bistvu sem menda razlagal, kakšna je razlika med enim dijaninim tipom luči in drugim... stari tip - novi tip. Imel sem namreč oba tipa pa je mal zmedlo ljudi.